The sweet part of life

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

For et stykke tid siden blev jeg kontaktet af Peugeot, som spurgte om jeg ville testkøre deres 508 model. Det kunne jeg ikke sige nej til og kom straks i tanke om, at julen ville være den perfekte periode at låne bilen i. De sidste mange år har jeg taget toget hjem til jul, og det har aldrig været en god oplevelse. Jeg er ikke fan af kombinationen af DSB, jul og proppede toge. I år pakkede jeg bilen, samlede Paw, min søster og hendes kæreste og kørte hjem til Fyn og hvilken fornøjelse, siger jeg bare.

Jeg kommer fra en standard familie som altid har kørt i Fiat og den slags små biler, og derfor fik jeg altså en luksus oplevelse udover det sædvanlige. Udenpå er den virkelig flot (og stor) og indeni har den lædersæder, automatgear og et enormt godt anlæg. Den kunne jeg altså godt vænne mig til at have stående udenfor min lejlighed.

Mine forældre var også noget imponerede da vi kom kørende hjem i sådan en luksusbil og jokede med, at det var den slags biler man kørte i når man “arbejder” som blogger 😉 gid det var.. hehe

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments