Bloggerlife

Det er sjovt med de her events, det er nemlig som om at de kommer lidt i stimer. For tiden har der været rigtig mange af slagsen. Det må være den søde juletid. Heldigvis er det noget af det allerbedste jeg ved; godt selskab, god mad og pænt tøj.

Photobucket

Igår havde jeg hele 3 events på programmet men nåede desværre kun to af dem. Jeg startede med at mødes med fine Tikkie. Herefter tog vi på Coctailbaren Ruby, hvor Star PR holdte julehygge og et lille kig på Deichmanns nye kollektion. Sko plantet i gran 🙂

Photobucket

Sammen med Christina og Katrine tog vi videre til bare “1105” hvor LG og Prada bød på drinks, musik og sushi i anledningen af en ny telefon.

Photobucket

I tirsdags stod den på Champagne og hygge hos Munthe plus Simonsen i deres hyggelige boheme butik i Grønnegade. Blandt gæsterne var de søde piger fra Whynot og smukke Celine.

Photobucket

I perioder som denne, ser jeg nærmest de andre bloggere mere end jeg ser mine venner. Eller… de er jo også blevet mine venner nu. Det er lidt ligesom da man var lille og fik venner til fodbold og dans. Nu får jeg venner til presseevents 🙂 I aften skal jeg f.eks drikke drinks med hende her og hende her og i morgen skal jeg til julefrokost hos hende her. Jeg klager ikke og nyder hver eneste dag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments