Fineste Tikkie

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mange af jer kender nok allerede Tikkie og hendes blog Adèlie, som er en af mine absolutte favoritter. Jeg har også tidligere omtalt hende og en fin kjole HER. Jeg kender Tikke fra min tid som modeassistent på Costume. Hun overtog mit job, men vi fik heldigvis et par måneder sammen på redaktionen. Hun har, efter min mening, den fineste stil som er en blanding af dyrt og fint og hun er super god til at sætte farver og mønstre sammen. Desuden laver hun den ene fine collage efter den anden, på sin blog. Jeg er fan!

I sidste uge mødtes vi til en kop kaffe på Nørrebro og fik vendt verdenssituationen. Hun er lige kommet hjem fra New York hvor hun har købt seje leopard sko og en Proenza schouler, som er en af mine drømmetasker.

Tjek lige hendes blog HER

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments