Lykke Li på Roskilde

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Billederne er taget af Paw Ager

Jeg vil gerne indrømme, at jeg på dette års Roskilde, brugte meget mere tid på at hygge og feste, end på at høre musik. Jeg elsker musik og koncerter, men jeg vil ikke lægge skjul på, at årets program var noget nær en skandale (if you’re asking me)

En af de få koncerter, som jeg havde glædet mig rigtig meget til, var Lykke Li. Men for lige at give programmet lidt ekstra “ros” så skulle hun spille lørdag nat kl. meget sent. På det tidspunkt havde jeg festet hver dag i en uge og måtte derfor opgive Roskilde, til fordel for en nat i min egen seng.

Heldigvis skulle min yndlings fotograf dække de fleste koncerter, så jeg fik ham lige til at tage et par billeder af Lykke Li. Og så hende lige – totalt sej altså. Egentlig synes jeg ikke at hun er specielt smuk. Hun er bare så ekstremt karismatisk, at jeg bliver helt draget. Acne sko og helt sort tøj. Sådan! og længe leve Sverige.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments