Gammel kærlighed

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De af jer, som har læst med i lang tid, kan måske huske at jeg var en lille tur i New York i efteråret. De af jer, som har en rigtig god hukommelse, kan måske også huske, at jeg købte disse YSL sandaler i en vintage butik. Jeg nåede desværre ikke at have dem på mere end to gange, eftersom vinteren startede i Oktober. Jeg havde næsten glemt dem og blev SÅ glad, da jeg fandt dem neders på min skohylde. Nu skinner solen og sommeren er lige om hjørnet og så skal de i brug! Hvad synes i om dem? det kan jo også være, at det er mig som er helt lost 😉

I bought these YSL vintage shoes in NY this fall. The wither came so early that i never got to wear them. Now the summer is here and i cant wait to use them. Do you like them?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments