Saturday night inspiration

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Billederne er fra bloggen FrouFrou. Hvis i ikke allerede kender den, må i love mig at kigge fordi. Den er blandt mine absolutte favoritter og der er fantastisk inspiration at hente.

Jeg er netop vendt hjem fra et mindre succesfuldt Fashionflea. Jeg ved ikke hvor alle folk blev af? Lidt fik jeg dog solgt og jeg købte også noget pænt (show you later) I aften skal jeg dække et event for Costume og Stylegallery som Fiona har arrangeret. Så nu vil jeg hoppe i en kjole og lagt den sidste make up. Ha en dejlig aften!

All pictures are from the amazing blog FrouFrou. You have to take a look at it. It is one of my absolut favorites.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments