Tikkie og verdens fineste kjole

Photobucket

Nu får i lige endnu en bloganbefaling. Denne gang er det fineste Tikkie, som overtog mit job på Costume. Jeg har tidligere omtalt hendes blog Adèlie. Dengang var den helt ny og jeg havde store forventninger 🙂 Dem har hun på ALLE måder levet op til. Faktisk er bloggen blevet blandt mine absolutte favoritter. Hun formår på en eller anden måde at skabe sit eget lille univers, med sine fine collager, pastelfarver og gode stil. I går postede hun dette billede af sin nye Zara kjole. Præcis dèn slags kjole som jeg har ledt efter. Jeg styrtede ind i Zara i dag, men desværre var den ikke halvt så pæn på mig. Sådan kan det jo gå. Heldigvis fandt jeg en anden, som jeg nok skal vise ved lejlighed. Hvis i ikke allerede har gjort det, så smut lige forbi Adèlie.

My friend, Tikkie, has an amzing blog, Adèlie. Yesterday she posted this beautiful dress from Zara. As the first thing this morning, I went to Zara to try it on. Unfortunately it did not fit me that well.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments