Sort og hvid

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Her får i lige et outfit, som faktisk ikke er heeeeeelt nyt. Normalt poster jeg faktisk billederne samme dag som de er taget. Billederne her stammer fra Weekenden, men da hele bloggen var ved at blive flyttet, kunne jeg af gode grunde ikke poste det. Mine gamacher er fra Topshop og er af nyere dato. De har mødt blandede meninger, men jeg kan godt lide frynsedetaljerne. Det gør dem liiiige en tand mere anderledes end almindelige gamacher.

Desuden vil jeg gerne sige Tusind tak fordi at i har taget så godt imod alle ændringerne på bloggen. Det betyder virkelig meget!

An outfit from last weekend. The leggins are new and from Topshop. I really like the fringe-details!

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments