Torsdag morgen med sko!

Billede 1Billede 2Billede 3Billede 5

Flotte Frede i Elin Kling x H&M læderjakke (Jealous? not at all)

Billede 4

I morges var jeg (også) et smut forbi Bianco butikken på strøget, for at få et kig på deres nye kollektion. De havde disket op med kage, kaffe og Müsli boller fra Illum-bageren (verdens bedste boller, som jeg altid har haft et usundt forhold til) Et super godt event og Bianco var endda så gavmilde, at alle frit måtte vælge et par sko eller en taske. Hvad jeg kom hjem med viser jeg senere. Måske nogen kan gætte det?

Belysningen i butikken gjorde det MEGET svært at få nogle gode billeder, så jeg håber at i overlever med en omgang sort/hvid.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments