FASHIONWEEK DAY 2

IMG_6447

Costumes nye modeassistenter Tikke (som i kan følge her) og Celine

IMG_6455

Solen skinnede for en kort stund, så jeg hoppede i leoparderne.

IMG_6461

Facehunter synes (også) at Celine er noget af det smukkeste.

Mængden af dagens billeder, siger en del om min mangel på dagslys. Jeg kom desværre først afsted ved 3 tiden og inden jeg fik set mig om, var det jo mørkt. Jeg har brugt det meste af tiden på at lave guides til Stylegallery, med modeugens flotte gæster. Se dem her. Derudover var jeg også til mit første Stine Goya Show og hold da op, det var en pæn kollektion. Skynd jer at tjekke den ud. Nu vil jeg pakke en masse tøj til Fashionflea hvor jeg skal sælge ud. Husk at kig forbi 🙂

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments