La Fiesta..

Som lovet kommer der lige nogle billeder fra i torsdags, hvor Weekday holdte fest, i anledningen af deres nye kollektion i samarbejde med Eley Kishimoto. Desværre opdagede jeg at jeg ikke havde taget så mange billeder som jeg troede. Det er som om at kreativiteten forsvinder i kulden. I går var jeg til julefrokost med arbejdet og er på vej til den næste nu. Min krop kan godt mærke, at fest 3 dage i træk uden problemer, var noget der hørte mine tidlige ungdom til 🙂

Billede 7

Billede 8

Verdens sødeste svensker: min gode ven Mark, som arbejder hos Agentur V (Weekdays PR bureau)

Billede 9

Pæn pæn nederdel fra Eley Kishimoto kollektionen

Billede 11

Nadine fra Agentur V

Billede 10

Emily & Ditte

Billede 6

Er det ikke Kasper Bjørke??

Ha en dejlig lørdag aften 🙂

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments