WEBSHOP FAVOURITES

EN SOMMERLIG SOMMERWEEKEND

Min transport partner in crime. Vi kører vist snart på femte år og det er aldrig gået bedre

Jeg har vist allerede være omkring det i mine seneste indlæg, men hold.nu.fast for en omgang drømmevejr, vi fik i weekenden, eller i pinsen, om man vil. Dansk sommervejr, når det er aller bedst og så endda på den første officielle sommerdag. Jeg tilbragte 90% af mine vågne timer under åben himmel og mandag aften var jeg simpelthen så træt oven på alt den friske luft og sol i ansigtet, at måtte kaste håndklædet i ringen og gå i seng kl. 21. Jeg sov i 11 timer og selvom dagen i går, bød på endnu en sommerdag, endte jeg med at blive i min lejlighed helt indtil sidst på eftermiddagen. Jeg havde simpelthen brug for en lille (sol)pause.

Men pinse-weekenden var helt vidunderlig og en af dem, jeg sjældent glemmer. Ikke at der skete noget vild og revolutionerende. Tvært imod bød den på nærvær og små oplevelser, med venner og min familie. Jeg var i Dragør med min veninde, på loppemarked og sælge ud af garderoben, til grill i haven i Vanløse, på cykeltur på Amager fælled med min familie. Alt sammen små fine remindere om, at det danske land måske er et af de skønneste steder på kloden og at det måske ikke er helt skidt, at sommeren skal tilbringes netop her og ikke på en strand sydpå, som vi plejer.

Jeg vil sådan set ikke sige så meget mere end det. Blot vise et par glimt fra dagene. De billeder, som jeg helt sikkert vil hive frem igen, på en grå og fugtig novemberdag, hvor det aldrig bliver helt lyst 🖤

Reklamelink: Sommerkjole fra & Other stories på Amager Fælled

Selena Pouch fra min egen lille webshop 

Reklame ・ Et ægte cykelselfie! Solbrillerne er fra Neubau og de har været brugt flittigt de seneste dage

Reklamelink: Balm dotcom fra Glossier, er et af de produkter, jeg på ingen måde kan undvære og jeg forlader ikke mit hjem uden. Nu er den kommet i den skønneste cherry-version, der tilmed også giver de fineste lyserøde læber.

En lille selvplukket souvenir, fra fælleden

Pastel fra top til tå. Både bukser og taske er fra Zara

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES