MÆRKELIGE TING, JEG GØR

LIDT TANKER OM FREMTIDEN, NUTIDEN OG EN PÆN BLAZER

Reklamelinks: Blazer: Second Female Bluse: Pieces Bukser: & Other Stories Støvler: Shoe Biz Taske: Loewe

Reklame for Second Female

Hola chicas 🖤

Hvordan står den til ude hos jer? Er hverdagen så småt ved at gå i gang igen? Er I vendt tilbage på job? Eller er der stadig fuld coronatilstande?

Her hos mig er det sådan 50/50. Hverdagen ligner på ingen måde den, jeg kendte før lock down og ting som møder og events, der normalt fyldte min hverdag, er stadig ikke-eksisterende. Indtil nu, har jeg snildt kunne få tiden til at gå og jeg er fuld beskæftiget med at få klaret alle de ting, som bare har ligget og ventet i evigheder. Listen er stadig lang og jeg bliver gang på gang forbløffet over, at jeg kan blive ved med at finde på noget at tage fat i. Tilmed kan jeg heller ikke lade være med at tænke på, om jeg nogensinde ville være kommet til bunds, hvis det ikke havde været for corona.

Når det så er sagt, så er jeg stadig en del af mig, der er en smule bekymret for fremtiden, for hvor længe kan jeg blive ved med at leve sådan her? Selvom jeg hygger mig gevaldigt med alle mine små projekter, så oplever jeg jo ikke det helt store og i flere sociale sammenhæng, har jeg taget mig selv i at undgå, at samtalen kom over på mig. Ganske enkelt fordi jeg ikke har noget som helst at bidrage med. På det seneste har jeg også haft lidt svært ved at fylde de her “hverdags-agtige” indlæg ud, for hvor mange gange kan jeg lige blive ved med at fortælle om de kasser jeg har malet og de ture jeg har løbet?

Som jeg tidligere har nævnt, så finder jeg også en ro i, at de fleste af os er i samme båd og det er jo de færreste, der oplever specielt meget. Når det så er sagt, så er der selvfølgelig også en del af mig, der vil ønske, at jeg kunne bidrage med noget konkret og fornuftigt i den her tid, for det er jo i virkeligheden her, at det smukke ved sociale platforme. Men i virkeligheden, så har jeg det jo nok meget godt her i coronatiden. Jeg er hverken blevet arbejdsløs eller har skulle jonglere mellem arbejde og hjemmeskoling. Jeg har haft mulighed for at tage den helt med ro, bage surdej, gå lange ture, rydde op i køkkenskuffen og alle de der coronaprojekter.

Men ja, det er jo ikke ligefrem fortællingen om hvor man fandt en pæn kasse, der passede perfekt ned skuffen eller hvordan man ramte den perfekte saltmængde i det seneste brød, der får publikum til at klappe i hænderne 😉

Det er noget af det, som jeg får og bakser med lige for tiden.

Men nok om krise og følelser, for vi kan jo også snakke lidt om det outfit, jeg have på i går. Tidligere på ugen, fik jeg tilsendt en lille pakke fra Second Female og den indeholdt bl.a den her smukke smukke blazer og selvom den så enormt pæn ud på billederne, så er den endnu bedre i virkeligheden. Jeg ELSKER blazere men har altid haft lidt svært ved at style dem, fordi de hurtigt får mig til at føle mig lidt som en fin dame. Men den her er så fin og løs i materialet og det gør, at den er lidt nemmere at “arbejde” med.

Noget af det, der også er sket for mig her i coronatiden er, at jeg pludselig er blevet enormt dårlig til at bruge farver. Det gik ellers lige så godt, men pludselig synes jeg, at alt hvad jeg ejer er hvidt eller beige. Det er bestemt også nogle af mine yndlings-farver, men det bliver også hurtigt lidt kedeligt. Derfor tog jeg mig lige sammen i går og besluttede mig for at mikse og matche lidt. Det føltes næsten helt grænseoverskridende, men jeg synes faktisk, at det endte ganske fint!

Kan I have en smuk dag derude 🖤

1 kommentar

  • Anne

    Hej Mie 😊

    Jeg synes ikke, at du skal tænke, at du ville ønske, at du kunne bidrage med noget konkret og fornuftigt. Ja, det er rart med facts og klare råd, men omvendt giver abstrakte tanker anledning til refleksion, og det gør en (mig) bevidst om, hvor “fluffy” verdenen – og egentlig bare ens tankemønster – er skruet sammen. Eksempelvis har din notits om, at du vil til at gå i flere farver, fået mig til at tænke på, at jeg ikke har haft jeans på siden min søsters fødselsdag for over en måned siden. Mascara er også en by i Rusland. Jeg skrev i en kommentar for nogle uger siden, at jeg ikke havde barberet ben siden jul. Det fik jeg faktisk (endelig) gjort i mandags. Jeg tror, at jeg vil gøre lidt mere ud af mig selv i morgen. Måske det til en start bliver et strøg mascara eller at trække rigtige bukser i stedet for træningstights 😉

    Kram herfra ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÆRKELIGE TING, JEG GØR