10 TING JEG IKKE FORSTÅR

10 TING JEG IKKE FORSTÅR 1

・Tik-Tok. Men jeg vil virkelig gerne og en del af mig elsker det også. Jeg er bare ikke sikkert på, at jeg helt har forstået meningen? Måske er jeg bare blevet for gammel.

・At jeg lige er fyldt 33. TREOGTREDIEVE. Det føles altså mere som 23 og jeg venter stadig på at der kommer en voksen og fortæller mig hvad jeg skal lave når jeg bliver voksen.

・At der findes en dansk rapper der hedder Pattesutter (!!!!) og at han lige har udgivet en sang der hedder Klamydia (!!!). Hilsen Mie, 33.

・Formuleringer ala “laver du?”og “sker der?”. ER et lille “hvad” virkelig så besværligt at skrive eller sige?

・Hvorfor Netflix endnu ikke har fjernet den der latterlige funktion, hvor traileren går i gang, så snart musen kører over. Gad vide hvor mange daglige chok der den koster? Jeg trækker i hvert fald stattstikkerne op.

・Hvor alle dem fra diverse boligreportager gør af alle de ting, som fylder og ikke gør noget godt, for indretningen? Jeg er i øvrigt stadig på jagt efter pæne opbevaringsbokse.

・Håndværkere det møder ind kl. 07 OG skruer radioen op på det maksimale med det samme. Fair nok hvis arbejdet foregår på en byggeplads, men slet ikk fair, når det foregår midt i byen eller i en boligkarre. Who can relate?

・Mængden af Volbeat-sange, der bliver spillet på DR’s radiokanaler. Det er altså forholdsvis ekstremt og bliver vildere og vildere.

・Prisen på Apples Airpods. Eller hvorfor de skal være så meget dyrere end de almindelige med ledning.

・Voksne mennesker, der stadig siger “så ringede jeg til mor” og “så sagde far”. Du ringede altså til DIN og min og det var DIN far, der sagde noget.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments