UGENS BEDSTE BUDGETFUND

BARE LIDT SØNDAGSSNAK OG ET HVERDAGSOUTFIT

Reklamelinks: Blazer: Hofmann Copenhagen Top: Rabens Saloner Jeans: ARKET Støvler: & Other Stories Taske: Fendi Vintage

Reklame (blusen fra Hofmann er lånt)

Go’ søndag formiddag derude 🖤

Jeg håber at I har gang i en skøn weekend? Min har bare været en helt almindelig af slagsen og som jeg også har snakket lidt om i mine seneste indlæg, så sker der sgu ikke så meget for tiden. November, I ved. Dagene ligner hinanden og det samme gør weekenderne. Jeg arbejder, ser mine venner, min familie, lidt serier og gør mig tanker om fremtiden. Klassiskeren, når det hele står lidt stille og hverdagen banker på.

Jeg gør mit aller bedste for ikke at se det som en god ting i stedet for at længes efter forandring og nye oplevelser. Især når hverdagen jo egentlig er ganske rar. Jeg minder også mig selv om, at det netop er den hverdag og almindelighed, som jeg faktisk har savnet i de perioder, hvor jeg har rejst meget og har haft lige lovligt meget om ørene. Desuden sætter jeg også enormt stor pris på, ikke at gå rundt med den der kontante dårlige samvittighed over ikke at nå alt det, jeg gerne vil. Jeg har sjældent været så godt med og min to-do-liste er kortere, end den nogensinde har været. Mega win.

Billederne her er fra en dag tidligere på ugen, hvor jeg var hoppet i et helt klassisk hverdagoutfit. De fleste ting har I vist også set en del gange herinde – i andre kombinationer. Dog er det debut for den smukke lyserøde bluse fra Hofmann Copenhagen, som jeg har været så heldig at låne af dem. Den er en del af deres kommende kollektion og jeg håber ærligt talt, at der går lidt tid inden de skal have den tilbage, for min garderobe har altså godt af lidt farve. Det var næsten helt uhyggeligt så beige og kedelig den blev, da jeg pakkede mine sommerkjoler væk i sidste måned. Efterårsfarver er pæne, men sommerfarver er endnu pænere, hvis I spørger mig.

Om et par timer vil jeg smutter over og drikke en kop kaffe med min veninde. Det bliver uden tvivl dagens mest interessante begivenhed. Senere skal jeg rydde op, pakke lidt pakker fra weekendens bestillinger fra Windflower, se et afsnit serie eller to og tænke godt og grundigt over hvad jeg skal spise til aftensmad.

Har I noget mere interessant på programmet? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND