WEBSHOP FAVOURITES

10 TANKER FRA DE SIDSTE PAR DAGE

● Hvorfor har alle (som i ALLE) pludselig de der trådløse høretelefoner. Det var nærmest som om, at fra den ene dag til den anden, spottede jeg dem i ørene hos hveranden person på gaden. Er det mon bare mig, der først har opdaget det nu? Eller er der andre, der har tænkt det samme?

● Når jeg flytter ind i min nye lejlighed, skal jeg have et nyt klædeskab og jeg er i syv sind. Hvor finder jeg det perfekte af slagsen, som både er pænt og til at betale?

● Av, hvor bliver det dyrt at flytte. Ud over klædeskab, maling, hylder og alt det der, skal jeg også investere i et komfur og et nyt køleskab #sendflerepenge

● Vandmænd, gopler og brændmænd. HVORFOR har de valgt at indtage Københavns havn, på præcis samme tid som hedebølgen? Ja, de gjorde altså min svømmetur i Nordhavnen i går, til en meget kort fornøjelse. I det mindste var det da ikke dem her, jeg mødte.

● Reklamelinks: Og nu hvor vi snakker om hedebølgen, så har den også sat en stopper for at jeg får brugt min nye og alt for pæne sweater fra ARKET og de bedste, pæneste og mest behagelige jeans, jeg længe har haft.

● Nu siger jeg det; Jeg synes, at den nyeste sæson af The Handmaids Tale er SÅ svær at komme igennem. Jeg plejer ellers at elske den, men gang på gang tager jeg mig selv i at gribe fat i min telefon!

● Efterårslyset har meldt sin ankomst – med sit smukke orange skær og melankolske stemning. Jeg mødte det for første gang under morgenstundens løbetur i Frederiksberghave (jf. billedet herover)

● Skal jeg løbe halvmarathon i København I næste måned, eller skal jeg ikke? Og skal jeg klippe mit hår kortere igen eller fortsætte med at lade det gro langt?

● Jeg er snart klar til at lancere det lille projekt, som jeg har teaset for hist og her jeg er simpelthen så spændt på, hvordan det bliver taget imod. Den ene dag tænker jeg “YES YES YES” og den næste dag tænker jeg “Bare drop det”.

● Studieboliger til mellem 7000 og 9000 kr. i det nye højhus her på Nørrebro! Der er ikke noget at sige til, at det Københavnske boligmarked er et ubehageligt sted! Til gengæld er der masser af ledige lejligheder, hvis nogen skulle være på jagt efter den slags.

1 kommentar

  • Anne

    Jeg slugte første sæson af The Handmaid’s Tale ret hurtigt i min sommerferie, men sæson to kan ikke rigtig efterleve niveauet. Det er, som om det er hverandet afsnit, der er godt. Nu mangler jeg ét afsnit, og det er egentlig ikke, fordi jeg higer efter at se sæsonafslutningen. Jeg har hørt flere være skuffet over sæson tre, så jeg tror lige, jeg tager en pause, haha 😄
    Jeg glæder mig til at se dit projekt – det er helt sikkert supergodt! 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES