TIRSDAGSTIP: RABAT PÅ KJOLER HOS & OTHER STORIES

SMÅ TING AT SKRIVE OM #2

I sidste uge tog jeg hul på bloggens helt nye føljeton Små ting at skrive omOg i dag, er det bleve tid til næste afsnit.

Det er en føljeton, som er bygget op omkring en ret genial bog, som mine vinder forærede mig i fødselsdagsgave i sidste måned.  En lille bitte bog, med 642 ting at skrive om. Det kan være alt mellem himmel og jord og de fleste af tingene er bare bitte små spørgsmål, som alle kan komme med et svar til. Tanken bag at forære mig netop den bog var, at jeg havde givet udtryk for, at jeg til tider bliver ramt af en (helt naturlig) skriveblokade herinde. Den her lille fætter vil være det perfekte værktøj til de dage, hvor fantasien ikke er største og hvor idèerne ikke vælter ud.

I sidste uge kom jeg omkring noget med at knuse hjerte, kys og andre småting og i dag har jeg besvaret de næste 8 spørgsmål i rækken. Hvilke emner de berører, kan I læse herunder! Og ligesom i sidste uge, vil jeg ELSKE hvis I også kom med jeres svar i kommentarfeltet 🖤

Skriv den første sætning fra faktaboksen i en artikel, som et mandemagasin vil bringe om dig

Pigen, der som barn kun legede med biler og som brugte de fleste af de tidlige teenageår, endte med at få en karriere, der i mange tilfælde, berører mode, skønhed og andre kvindedominerede emner.

Skriv den første sætning fra faktaboksen i en artikel, som et kvindemagasin vil skrive om dig

Havde vi spurgt hende for 10 år siden, hvordan hendes liv ville se ud, når hun var i starten af 30’erne, havde hun ikke svaret i noget i nærheden af, hvordan det rent faktisk ser ud nu.

Skriv den første sætning fra din nekrolog

Hun drømte, hun sejrede, hun tabte, hun grinte, hun græd, men holdt altid hovedet højt.

Du er til en fin middag i Kazakhstan, hvor du endda er dagens æresgæst. Du får serveret fåreøjne og afviser respektfuldt. I steder får du serveret fåretunge. Hvilken undskyldning bruger du denne gang?

Jeg er vegetar! (det er ikke sjældent, at jeg står i lignende situationer og jeg smider ofte vegetarkortet, selvom jeg rent faktisk ikke er det. Der er bare enormt meget kød, jeg ikke bryder mig om.

Personen du sidder overfor eller er tættest på – hvad drømte han eller hun om i nat?

Sidder i skrivende stund i et DSB-tog og overfor mig sidder en kvinde – en helt almindelig kvinde. Også ret pæn og så har hun en kjole på fra COS, som blev solgt i butikken dengang jeg arbejdede der. Mit bedste bud er, at hun er skolelærer. Hun har også børn, for jeg kan se nogle børnetegninger stikke op fra hendes taske.

Men det er bare mit bud – I virkeligheden er hun måske PET-agent og børnetegningerne er måske lavet af hendes nevøer. Hvem ved. Jeg tror at hun drømte om en sommerferie på Mallorca i nat. Sådan en kan vi vel alle trænge til, uanset om vi er PET-agenter eller skolelærere.

Du har en pistol for panden og din gerningsmand forklarer, at du har 10 sekunder til at overbevise ham/hende om ikke at skyde dig. Hvad siger du?

Verden har brug for kvinder, der siger deres mening og tager nogle (til tider) skøre beslutninger.

Tweet the story of your life (den lød bedre på engelsk)

Nothing turned out, the way I expected it to.

Tweet your day, so far?

“im coming home, im coming home, tell the world that im coming home” (sidder stadig i DSB-toget på vej mod Fyn og klokken er lige præcis 10:33)

6 kommentarer

 • Vildt sjovt og hyggeligt indlæg. Gad vide, hvad det siger om mig, at jeg vitterligt ikke aner, hvad jeg vil svare til de fleste spørgsmål😅 /K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… det var altså heller ikke helt nemt at komme i tanke om 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Til den allerførste team-middag på mit nye arbejde fik jeg smøget mig uden om nogle store grå bøffer, som min chef grillede, ved at sige jeg var vegetar … I momentet var det en super smart måde ikke at ødelægge min nye chefs selvtillid og gæstfrihed – klip til et år senere, hvor jeg har siddet med meget lange øjne efter de lækreste kød-retter, fordi der er blevet forhåndsbestilt vegetarret til mig på samtlige restauranter vi har været ude at spise på (og konsulent-livet byder altså på nogle vældig fine nogle af slagsen)… Næste gang tænker jeg mig sgu lige lidt mere om inden jeg smider vegetar-kortet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahahaha… ELSKER den kommentar! Hvis du vidste hvor ofte jeg har oplevet præcis det samme på nogle af mine arbejdsrelaterede rejser. F.eks ELSKER jeg kylling og hver gang jeg har givet besked om at jeg er vegetar, så får alle de andre serveret en sprød og lækker grill-kylling. Vegetarene får den klassiske: Risotto og noget med svampe. Og hvis der er noget, jeg ikke er vild med, så er det risotto og alt med svampe 😂 #firstworldproblems

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Selvom det kun er andet indlæg i føljetonen, er jeg allerede fan af konceptet. På trods af at indlæggene er kortfattede, fortæller de så meget. Det er der både noget ægte og fint over 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det er jeg bare SÅ glad for at høre! Tak fordi du tager dig tid til at fortælle det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGSTIP: RABAT PÅ KJOLER HOS & OTHER STORIES