EN BLOMSTERKJOLE FRA & OTHER STORIES OG EN ROLIG MANDAG

I MAJ SKAL JEG

April er kommet til sin ende og hold.nu.fast hvor har den været fin. Hele mit liv har jeg udnævnt Maj-måned som min yndlings, men den skal godt nok stramme sig an, hvis den skal overgå April i år. Vejret, mit humør, solen, blomsterne, roen, påsken og balancen. Jeg har meget få negative ting at sige om de sidste fire uger.

Maj du milde! Selvom vejrudsigten snakker om kolde temperaturer og endda enkelte snefnug de kommende dage, så har jeg høje forventninger. Mit program er fyldt med ting, som jeg glæder mig vanvittigt meget til. Men heller ikke for mange ting. April lærte mig, at livet særdeles også har noget godt at byde på, selvom kalenderen ikke er proppet og når det meste af tiden skal tilbringes på dansk jord. En enkelt rejse har jeg dog på programmet for den kommende måned, men det er ingenting sammenlignet med sidste år, hvor jeg vist nok var afsted fire gange. Ude godt, men hjemme bedst, som man siger.

Maj bliver fin og her er en lille liste med nogle af de kommende højdepunkter. Jeg vil blive så glad, hvis I også vil dele nogle af jeres 🖤

Maj 2018 i de fine gyldne rapsmarker

I Maj skal jeg…

● Løbe halvmarathon for første gang i to år. Nærmere bestemt på lørdag hjemme på gode gamle Fyn. Jeg satser på at det bliver stille og roligt og jeg har ingen forventninger til min tid eller form.

● Reklamelink: Bo i de Veja-snaekers, som jeg lige har klikket hjem. Man kan spotte dem over alt på Instagram og nu kunne jeg altså ikke holde mig tilbage længere.

● Til Nordirland med deres turistorganisation. Et land, som jeg aldrig har besøgt, men som jeg glæder mig vanvittigt meget til at opleve. Programmet siger natur for alle pengene og noget med Game Of Thrones.

● Se Game Of Thrones. Både fordi jeg er ved at være træt af ikke at kunne være med i nogen samltager i disse dage og fordi det vil give ret god mening i forbindelse med ovenstående punkt. Hele 8 sæsoner venter forude.

● Til Bornholm for første gang i mit liv. Jeg har jo en ganske stor kærlighed til det danske ø-liv, så noget siger mig, at jeg godt kunne gå hen og blive ægte forelsket.

● Sælge ud af min garderobe igen igen når Tradono afholder deres første udendørs marked på på søndag. Håber selvfølgelig at vi ses 🖤

● Arbejde på det der projekt, som jeg helst ikke vil jinxe alt for meget, men som jeg alligvel har lyst til at dele med hele verden.

● På Heartland! Det er første gang i flere år, at jeg skal besøge en festival i mere end en enkelt dag. Glæder mig SÅ meget til at opleve stemningen dernede og se om den er så magisk, som rygterne siger. Min eneste bekymring er sovesiturationen, som der ikke er fundet en løsning på.

● Følge intenst med i valgkampen (når den engang begynder) og sætte mig ordentligt ind i sagerne.

● Fylde min altan op med planter og blomster. Selvom foråret kom tidligt i år, er jeg ikke engang i nærheden af at være gået igang. Det er ærligt talt for dårligt.

4 kommentarer

 • Amalie

  Hej Mie. Tak for en fin blog. Jeg erindrer, at du har nævnt, at du har svært ved at se tastefejl. Og det kan jo generelt være svært at læse korrektur på noget, man selv har skrevet. Derfor har jeg et lille fif, jeg selv bruger til opgaver på studiet. Jeg sætter teksten ind i google translate og hører den læst op, så fanger man mange dumme fejl. Måske det er for omfattende for dig i dine indlæg, men nu er rådet i hvert fald givet videre. Rigtig god aften. Kh Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Amalie!!
   Tusind tak for din besked og fine fine råd!! Det anede jeg slet ikke, men det er bestemt noget, jeg lige vil prøve. For ja, tastefejl er bestemt noget, jeg er verdensmester i. Det var sødt af dig lige at huske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Game of Thrones er udnævnt til at blive mit sommerferieprojekt. Jeg har aldrig været til noget som helst i den genre, men nu er jeg efterhånden træt af, at jeg ikke aner en dyt om, hvad andre snakker om. En motivationsfaktor er da også Nikolaj Coster-Waldau 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg kunne selv have skrevet den kommentar!! Kunne ikke være mere enig 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN BLOMSTERKJOLE FRA & OTHER STORIES OG EN ROLIG MANDAG