WEBSHOP FAVOURITES

ER DET BARE MIG, ELLER…

● Var Justin Bieber ærligt talt ikke pænere da han var lille? Lige nu kunne hans hud i hvert fald godt bruge en behandling eller to inde hos Retouch Clinic.

● Er jeres negle også begyndt at knække flække helt vildt? Jeg har talt med flere, der oplever det samme. Det må være det omskiftelige vejr. Gode råd modtages med kyshånd.

● Eller hedder alle håndværker-firmaer ikke altid et eller andet med et navn og en søn? Altså “Glarmester Hansen og Søn” eller “Maler Jakob og Søn”?

● Er det ikke helt vanvittigt, hvor meget verdens største influencere, kan tjene på èt enkelt billede??

● Er det ikke som om, at der ikke er så mange, der får lavet tatoveringer længere? Det var i hvert fald som om, at det stak helt af for 4-5 år siden. Der hvor jeg også selv fik lavet mine 😂

● Er det her ikke noget nær den perfekte hverdagstaske? (reklamelink)

● Er Herrens Veje ikke kommet liiiiidt sløvt fra start, her i den nye sæson? Jeg ELSKER DR’s søndagsserier og vil for intet i verden gå glip af dem. Derfor holder jeg også ud. Men jeg har svært ved at holde fokus og fingrene fra min telefon og det er altså aldrig et godt tegn.

● Burde der ikke være flere fine strømper på markedet, som går længere op end til anklerne, som man ikke skal cykle med et bart stykke? Tænkt engang hvis de her fine basser f. eks lige fik et par cm. mere? (reklamelink)

● Har I også seriøst optur over, at de varmere temperaturer vender tilbage? Den kulde, som vi har oplevet i dag!! Im not a fan.

● Tjekker I også altid en restaurant ud på Instagram, inden I skal besøge den? Og beslutter i tilmed også ofte hvad I skal have, ud fra et af billederne?

1 kommentar

  • Anne

    Jeg døjede næsten de 20 første år af mit liv (er 23 nu) med svage negle, jeg skulle klippe hele tiden. Efter jeg begyndte at tage kosttilskud i form af magnesium, B-vitamin-kompleks og kvalitetsfiskeolie, gror mine negle væsentligt hurtigere – vel at mærke uden at knække 😊
    Jeg har det helt modsat i forhold til Herrens Veje. Jeg er helt betaget af den karakterudvikling, de hver især gennemgår. Der er så mange kontraster “inde i” hver person. Jeg synes også, den er vanvittig smukt lavet – især de scener, hvor én person er i fokus, mens det virker, som om verden rundt om står stille. Her tænker jeg specielt på scenen, hvor baby-Anton ligger på sengen i afsnit 1 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES