UGENS BEDSTE BUDGETFUND

FROM AARHUS WITH LOVE

Reklamelinks: Shirt: Topshop (købt i butikken på strøget – lignende her) Trousers: Zara (similar) Bag: Boyy Shoes: Gucci

Åh Aarhus!! Jeg ved ikke hvad det er, men den by, bliver simpelthen ved med at vinde mit hjerte. Størrelsen, stemningen og ikke mindst menneskerne, er altså bare noget særligt. I går var jeg så heldig at tilbringe det meste af min dag deroppe og det var intet mindre end en sand fornøjelse. Anledningen var et lille job i Bruuns Galleri, hvor jeg skulle holde et lille oplæg om efterårstendenser og personlig stil sammen med Sidsel og Linnea. I fredags gjorde vi det samme i Bryggen i Vejle, så jeg tillader mig at kalde det for en lille Jyllands-turne 😉

Jeg har selvfølgelig haft min base på Fyn og min mor, som selvfølgelig også er min største fan, har været med på turen. I fredags nåede vi lige præcis hjem, inden hele landet blev lukket og i går udnyttede vi selvfølgelig, at vi var kørt til smilets by og tog på en lille strøgtur. Jeg første os bl.a forbi Gina Tricot, som kørte med nogle vilde mængerabatter. Det betød, at jeg kom hjem med en pæn brun sweatshirt, en sej t-shirt og leopardskjorten, som jeg har vist et par par gange herinde. Et par Aarhus-souveniers, kan man vel kalde dem 🙂

Mit outfit var sådan et helt safe et af slagsen og selvom jeg vist aldrig har delt det herinde, så er det et af dem, som jeg bliver ved og ved med at vende tilbage til. Det er jo ikke noget vildt og revolutionerende over det, men det er stadig pænt og behageligt og fungerer til enhver lejlighed. Bukserne købte jeg på udsalg i sommers og de har simpelthen været et helt genialt køb, som jeg nærmest har slidt op. God kvalitet er de ikke, men de har stadig været hver en krone værd og jeg kommer til at bruge dem, indtil de slet ikke kan mere.

Kan I have en skønt søndag derude 🖤

2 kommentarer

 • Trine

  Jeg ærgrer mig simpelthen sådan over, at jeg ikke lige havde opfanget, at det var igår, at I skulle holde oplæg i Bruuns Galleri – så var jeg helt sikkert kommet forbi! Kom først i tanke om det, da jeg pludselig så dig i &Other Stories og tænkte “Hvad laver hun i Aarhus???”, hvorefter jeg ret hurtigt kunne læse mig frem til, at jeg lige var gået glip af oplægget. Jeg har læst med på bloggen de sidste 6 år og må da indrømme, at jeg blev helt genert, da jeg pludselig så dig i virkeligheden – simpelhen så fjollet! Lover at sige hej næste gang 😉
  Ps. Det er (trods alt) lettere (og en smule billigere) at finde noget at bo i i Aarhus end i København, så du skal være mere en velkommen i smilets by!😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Kære Trine!!
   Tusind tak for din søde søde besked. Selvfølgelig skulle du være kommet forbi! Lad os håber, at der snart kommer en anden god gang 🖤 Og tak for dine søde ord. Jeg vil selvfølgelig have ELSKET at hilse på dig, men den slags kan godt virke grænseoverskridende, så jeg forstår dig fuldt ud. Men til en anden gang, så lover jeg, at jeg er rigtig sød i virkeligheden 😉

   Og du kan tro, at jeg bestemt også har overvejet et par år i Aarhus. Det er bestemt heller ikke noget, der er udelukket hvis det helt rigtige dukker op. Dejligt at vide, at jeg er velkommen 🖤

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND