UGENS BEDSTE BUDGETFUND

EFTERTÆNKSOMHED OG LEOPARDPRINT

Reklamelinks: T-shirt: ASOS Skirt: & Other Stories Sneakers: A.P.C Bag: BOYY Hairclip: Maanesten

Reklame for & Other Stories

Hola Amigas!

Har I gang i en god weekend? Heldigvis er vi jo kun lidt over halvvejs. Eller vi har i hvert fald lige en søndag foran os. Min skal bruges sammen med min mutti og om ikke så længe, smutter vi nok ind til byen, hvor den står på lidt og hygge og shopping, inden hun sætter kursen mod Fyn i eftermiddag.

Pt. er der en del af mig, som aller helst bare vil hoppe med ind i bilen og tilbringe et par dage i mit safe haven. De sidste par dage har som sådan været gode, men jeg er stadig inde i den der tænke-periode, hvor tankerne bare flyver rundt. Det, som jeg prøvede at sætte lidt ord på her. I går blev jeg pludselig ramt af en tanke af, at det der kan gøre mig lidt ked lige for tiden, måske slet ikke har noget at gøre med det der sker eller er sket. Tværtimod det, der ikke sker eller er sket. Hvis det giver mening? Jeg føler måske, at jeg er kørt lidt fast i en rille. Både hvad angår det virkelig liv og mit arbejdsliv.

Nogen vil nok mene, at det er meget god timing, fordi jeg f. eks skal flytte om halvanden månedstid og dermed helt automatisk får en kæmpe forandring. Men det stresser mig også lidt. Både rent praktisk, men også fordi jeg pludselig har alle muligheder åbne og det er klart, at der er en del af mig, som er fristet til at gøre noget HELT andet. Var det f. kes nu, at jeg skulle rejse til Costa Rica og arbejde på en strandbar? 😉

Jeg går nok også og er lidt sur på boligsituationen eller i hverfald på boligmarkedet, for som forventet, så er det mission impossible at finde et sted at bo i København. I hvert fald hvis man har krav til beliggenhed og boligforhold. Jeg har stadig ikke fundet en løsning og har bestemt også accepteret, at der nok ikke dukker noget op inden for den nærmest fremtid. Heldigvis bliver jeg ikke hjemløs og jeg har jo en dejlig familie, som sagtens kan hjælpe. November-måned skal jeg tilbringe i Mexico og hvis de restende vintermåneder også skal tilbringes andre steder end i København, så er det heller ikke det værste man kan byde mig.

Men for en tænker, som mig, så er det altså en lidt ubarmhjertig situation og nogle gange kører det hele bare lidt for meget rundt.

Billederne her er i øvrigt fra i onsdags, hvor jeg tydeligvis var i lidt bedre humør. Det var som sådan en rigtig rar uge, fyldt med planer og en del arbejde. Jeg nød også de sidste sensommer dage og muligheden for at hoppe i bare ben. Den går nok ikke så meget længere.

T-shirten er i øvrigt et af de køb jeg gjorde, da jeg var i Beirut. Leopardprint er altid en god idè og jeg synes faktisk også at det fungerer, til os, der ikke er 25 år længere. Den kostede nærmest ingenting og jeg har faktisk også fundet den henne på ASOS, hvor den er endnu billigere. Jeg fortyder lidt, at jeg ikke købte den i flere farver, for det er faktisk en rigtig god basismodel og kvalteten er meget bedre, end hvad prisen fortæller.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

6 kommentarer

 • Anso

  Jeg vil bare sige, at du ikke er alene. Jeg er samme alder som dig, har brugt mange år med at studere og rejse, og det har været formidabelt, men først nu er der ved at være ro på jobfronten. Desværre har det rodløse liv også betydet et hav af ikkeeksisterende kærlighedsforhold, og jeg kan da godt få en del stress over at være så bagud hvad det angår. Jeg prøver ikke at sammenligne mig med alle mine venner og deres situation – men det kan altså godt være svært! Jeg husker mig selv på, at jeg i hvert fald ikke kommer til at blive gammel og fortryde at jeg ikke fik oplevet nok ude i den store verden 🙂 Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget – jeg er også selv på ret bar bund meget tit – men ja. Vi er hvert fald to derude!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Kære Anso!
   Det kan du tro at jeg kan! Det er lige præcis noget af det, du beskriver, som jeg går og tænker meget over. Jeg havde ALDRIG forestillet mig, at mit liv ville se ud som det gør nu. Slet ikke fordi jeg altid har været et familiemenneske og kæmpe tryghedsnarkoman. Også typen, der havde faste lange forhold fra mine teenageår til langt op i 20erne. Og nu sidder jeg pludselig her og gør alting selv og har rejst ud i verden alene mange gange. Det var slet ikke det jeg havde forventet. Men i det mindste værdsætter jeg, at jeg har gjort noget, i stedet for at sidde og vente 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Vil bare lige sige, at du simpelthen altid ser så mega godt ud på dine billeder. Er vild med din stil, dit hår, dit smil og udstråling. Sender alt det bedste din retning fra en ny følger af dit lille univers ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Amen altså!! Bare TAK. Sådan en kommentar er intet mindre end guld værd, når man hænger lidt med mulen!! Du gjorde lige mit humør lidt bedre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg forstår dig SÅ godt! Jeg er selv lidt i samme situation som dig. Jeg tænker og tænker over hvad, der skal være det næste skidt. Jeg sagde mit job op i april og tog ud og rejse nogle måneder, hvilket var helt fantastisk! Så kom jeg hjem og har nydt verdens bedste sommer i København, og nu skal jeg så til at beslutte hvad efteråret skal bringe. Jeg overvejer at flytte til udlandet igen, da der er opstået et jobtilbud, men samtidig er jeg også splittet omkring det – for burde jeg i virkeligheden blive i København og komme i gang med det der voksenliv som mange af mine venner og veninder har. Jeg er 33 år, så måske det også er nu jeg skal satse på at få en familie og slå mig ned for alvor. Det er en kæmpe splittelse da jeg elsker frihed, spontanitet og at rejse, men også har lyst til alt det andet og måske også har brug for noget der kan fastholde mig lidt snart. Så du er bestemt ikke alene og det hjælper virkelig mig at læse når andre også er i tvivl om livets gang. For det er så svært at slippe ‘burde’ i disse situationer og rent faktisk lytte til sin egen indre stemme og bruge sin intuition. Sender dig gode tanker og håber vi begge snart ved hvilken vej vi skal gå 🙂 God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Kære Ditte!!
   For pokker hvor bliver jeg helt varm og hjertet, når jeg læser din kommentar. Virkelig bare TAK fordi du tog dig tid til at skrive den. Hvis du fik noget ud af at læse mit indlæg, så har du i hvert fald lige givet mig det hele tilbage. Og derudover, så lyder din situation virkelig spændende. Men jeg kan på alle tænkelige måder sagtens forstå dit dilemma! Det er sgu en pokkers svær alder den her, når man ikke lige er endt der hvor havde forventet. Er sikker på at hele løser sig for dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS BEDSTE BUDGETFUND