WEBSHOP FAVOURITES

DE BEDSTE STEAMERE, EN LÆKKER KONKURRENCE OG EN SKØN RABATKODE

Reklame for Philips

Okay, jeg ser måske lige lovligt glad ud på billedet! Men jeg har altså også ret meget optur, for mit (garderobe) liv er pludselig blevet meget mindre besværligt. Der er to ting, der altid har formået at ødelægge mit humør, når det kommer til tøj. Det ene er bøjler, der fletter sig sammen og filtrer sig ind i hinanden og det andet er hele tøjstrygnings-projektet. Førstnævnte mangler jeg stadig at finde en løsning på, men sidstnævnte er heldigvis blevet meget nemmere.

For et lille stykke tid siden, fik jeg tilbudt at teste to helt nye steamere fra Phillips og det tog mig ikke mere end et par sekunder at takke ja. Faktisk har jeg ønsket mig en steamer lige siden jeg arbejdede som modeassistent og var med på diverse skydninger. Her opdagede jeg, at sådan en er fast inventar i ethvert fotolokale og opdagede også, at man rent faktisk kunne give sit tøj den smukkeste overflade på nul komma fem. Endda uden at skulle kæmpe den evige kamp med strygebrættet 😉

En anden fordel ved at bruge en steamer, frem for et strygejern er, at man rent faktisk kan bruge den på samtlige materialer. Også de sarte af slagsen, som silke og cashmere.

Som sagt har jeg fået fornøjelsen af at teste hele to af Phillips’ steamere og vi starter lige med at kigge lidt nærmere på den største.

Mød ComfortTouch, som er en stående steamer. Modsat de håndholdte har den en større vandtank og holder dermed længere. Faktisk kan der være hele 1,8 L vand i den. Derudover har den et steaming board, som er sådan lidt strygejerns-agtigt og gør det ekstra nemt at fjerne folder. Egentlig ligner steameren lidt en manquin-dukke 😉 Desuden er den ikke større, end at man bare kan gemme den der, hvor man plejer at gemme sit strygebræt.

Man kan både hænge tøj på en bøjle, eller “klæde steameren på” og dermed udføre sit arbejde. Med den her bliver resultater lige lidt mere gennemført end med de håndholdte.

Der medfølger også en tilbehørsbørste, som skal bruges til de materialer, som er ekstra sarte. Hvis det ikke er smart, så ved jeg ikke hvad det er 😉

Sådan en omgang steaming fjerner faktisk også lugten fra tøjet og gør det bare ekstra blødt skinnende og helt nyt at se på. På den måde forlænger man også tøjets levetid og undgår at skulle vakse det hele tiden.

Den har hele 5 forskellige damp-indstillinger, hvor den laveste f. eks skal bruges til en silkeskjorte og den højeste til en kraftig uldfrakke.

ComfortTouch koster 1899 kr. og man kan læse meget mere om den lige her.

Den næste i rækken af Phillips-steamere, er Steam To Go Plus. Fra nu af er den fast inventar i min kuffert og det bliver virkelig skønt, også at kunne pakke de sommerkjoler, som også har en tendens til at krølle og få folder.

Præcis ligesom ComforTouch-steameren, så fjerner dampen også ubehagelige lugte og blødgør fibrene i stoffet og efterladet overfladen ren, blød og skinnende. Steam To Go kan også bruges på de sarte materialer og på de ting, som har en besværlig vaskeanvisning.

Der medfølger en fin varmebeskyttende stofpose, som man kan opbevare steameren i, når den f. eks skal pakkes ned i en kuffert. Lidt på samme måde, som med en designertaske 😉

Den lille fætter koster 899 kr. og den kan I læse meget mere om lige her.

KONKURRENCE

Men nu til det aller bedste: Jeg har nemlig fået lov til at holde en lille konkurrence, hvor førstepræmien er den store, Philips Comfort Touch-steamer og andenpræmien er den lille Steam&Go Plus. Det er så nemt at deltage, at det næsten vil være dumt ikke at gøre det.

I skal faktisk bare smutte hen på Instagram og følge de to små skidt, som står under billedet.

Vinden bliver fundet på næste mandag (altså d. 2 Juli)

GOOD LUCK 🖤

RABATKODE

MEN hvis I ikke har tålmodighed eller is i maven, så har jeg heldigvis også fået lov til at dele en virkelig lækker rabatkode. Koden steamer2018 giver nemlig 40% rabat på samtlige steamere på Philips’ webshop og gælder fra i dag og 2 uger frem!!

11 kommentarer

 • Stine

  Koden virker heller ikke for mig. Der står den var gyldig fra 16/5-30/6 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej piger! Jeg tjekker lige op på det med det samme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise Balslev

   Ja tak, nu har jeg lige besluttet mig for en model, så nu skal den bare i kurven 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Der står koden kun virker til d.30-6 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Hej Mie!

  Ved du, om der er nogle af de andre håndholdte steamers, der svarer til Steam&Go Plus? Den er nemlig revet væk! 😫
  Jeg HADER at stryge, hvorfor det stort set aldrig sker… Så jeg har virkelig brug for sådan en smart sag i mit liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Britta!
   Er den? ØV. Jeg er faktisk sikker på at alle de andre håndholdte steamere kan klare det de skal. Hvis du forstår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britta

   Jeg forstår, tak! ☺️👌🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kan ikke få koden til at virke 😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ej hvor mystisk. Den virker fint her. Jeg hører lige min kontakt hos Philips hvad det kan skyldes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Wow en lækker konkurrence samt rabatkode. Det er jeg ikke sikker på jeg kan stå for, har altid drømt om en steamer istedet for mit lille strygebræt fra IKEA!! 😍👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… ja, ik? Man skal næsten se det som en investering 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES