21 SEJE SOLBRILLER

OM WEEKENDEN OG NYE KØB

img_9563Reklamelinks: Dress: Munthe Jeans: Monki Bag: J.W Anderson Shoes: Gucci

Glædelig søndag, kære jer 🖤

Har I haft en dejlig weekend? Min har faktisk været en af de ret gode, hvor jeg mere eller mindre har nået alle de ting, som var på min to-do-liste og tilmed haft tid til at hygge mig og plejer nogle venskaber. Lørdag stod på træning, arbejde, kaffe med en ven og en ret skør Bisse-koncert i Vega om aftenen.

I dag havde jeg givet mig selv lov til at sove længe, men jeg vågnede selvfølgelig før kl 8. Derfor kastede jeg mig ud i en lang løbetur rundt i et forholdsvis tomt København. Resten af dagen har jeg tilbragt på hjemmekontoret, for næste uge byder på den ene deadline efter den anden. Der har ellers været ret stille på den front, de sidste par uger og så er det jo typisk, at det hele lige falder sammen. Lige straks lukker jeg ned og så står den på madklub.

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg var til et par enkelte pressedage inde i byen. Jeg var hoppet i hele tre nye ting og også er tre nye favoritter. Kjolen fra Munthe er en sæsonens pæneste, hvis I spørger mig og tasken er det ret genialt fund fra Vestiarie Collective. Så bliver vi næsten også nødt til at snakke lidt om mine sko. Mine nye Gucci-sko. Dem har jeg godt nok sukket over mange gange men har ikke ligefrem kunne forsvare at kaste så mange penge efter et par velour-sko.

Det kunne jeg heldigvis efter sidste weekends succesfulde Tradono marked og efter en meget kort overvejelse klikkede jeg dem hjem mandag eftermiddag og onsdag morgen kom UPS forbi med dem. Det kalder jeg altså hurtig levering. Selvom de er en anelse tacky, så elsker jeg dem og jeg er sikker på, at vi har en god fremtid sammen.

Kan I have en skøn aften 🖤

img_9609

img_9592

img_9555

img_9602

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 SEJE SOLBRILLER