TIRSDAGSTIPS: MAGISKE VINGUMMIER TIL ET SUNDERE HÅR

ER DET BARE MIG, ELLER..

giphy

▪️ Eller er Justin Timberlakes nye Single, Filthy, sådan en, som liiiige skal høres et par gange? Faktisk startede jeg med at blive en lille smule skuffet, det indrømmer jeg gerne. Men den vokser på mig gang på gang og her til morgen tog jeg den lige tre gange på løbebåndet og fire gange på cykelstien, da jeg kørte ind til byen nu hænger den fast i hovedet på mig. På den gode måde.

▪️ Føles det ikke som om, at halvdelen af landet er på Bali eller i Thailand lige nu?

▪️ Har I også ting derhjemme, hvor I slet ikke kan forstår, at I faktisk syntes, at at det var pænt for forholdsvis kort tid siden? Sådan har jeg det lidt med mine spisebordsstole. Nu synes jeg bare, at de ligner en billig kopi af Arne Jakobsen.

▪️ Er det der med boligindretning egentlig ikke lidt af jungle og faktisk ret svært? Jeg vil hjertens gerne investere i klassiske ting, men jeg aner jo ikke, om jeg bliver træt af at se på dem om et år og så er det jo begrænset hvor mange penge det kan betale sig at bruge.

▪️ Er det ikke lidt hul i hovedet, at en taskestrop (EN TASKESTROP) kan koste 4100 kr.? Den er da pæn, ja, men firetusindkroner-pæn, det er den altså ikke.

▪️ Har I også altid lyst til at brænde jeres vinterjakker når vi når den sidste halvdel af vinteren?

▪️ Bliver I også altid meget mere fristet til at købe noget, når I finder ud af, at der kun er èn tilbage eller når en ekspedient fortæller, at noget er liiiige ved at blive udsolgt?

▪️ Kan I heller aldrig sove, når det er fuldmåne?

▪️ Kan I også godt finde på at spise det samme til aftensmad tre dage i træk?

▪️ Kan man andet, end elske Rachel fra Årgang 0?

10 kommentarer

 • Klara

  JEG ELSKER RACHEL!!! Havde engang et dværghamster opkaldt efter hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   JAAAA!!! Og det er da nok det sjoveste jeg har hørt hele dagen!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna J

  Haha kender så meget til det med at få lyst til at købe noget når man finder ud af det næsten Ee udsolgt! Sådan har jeg det med et par sneakers som er udsolgt i alle størrelser på nær den størrelse jeg bruger.. er det et tegn? 😉 Ej men man får lyst til at købe det når man ved man måske bare ikke kan få fat i det igen! Så er det for sent..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Åh gud!! Lige den situtation og endda med sneakers oplevede jeg også i juleferien. Jeg endte heldigvis med at finde dem, så det er bare med at hænge i 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  JA, så mange ting som jeg elskede for… ja, bare 2 måneder siden, fatter jeg simpelthen ikke, hvad jeg så i. Og udover at finanserne jo ikke er ubegrænsede, så får jeg altid herre dårlig samvittighed, hvis det er noget, jeg har fået i gave…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   JA, lige præcis. Derfor forsøger jeg også ofte at ønske mig noget, som man som sådan ikke kan blive træt af. F. eks kogebøger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Lige den med Rachel – jo det kan man godt! 😂Hun er grunden til at jeg undgår programmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahahaha…Åh.. jeg elsker hende!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikoline

   ENIG Sofie! Dog ser jeg programmet, og spoler når klippene med Rachel kommer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… jeg føler mig nedstemt her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGSTIPS: MAGISKE VINGUMMIER TIL ET SUNDERE HÅR