TORSDAGSTIP: ALT TIL INGEN PENGE

STATUS

img_5786Reklamelinks: Dress: Second Female Jeans: Monki Sneakers: Air Max 97 Bag: Gucci

Reklame for Second Female

Er I ved at komme i julestemning derude? Jeg er taget et lille smut hjem til Fyn, hvor jeg tilbringer de næste dage. Selvom vi faktisk skal holde jul i København, så kunne jeg ikke helt undvære den her hjemlige stemning 🙂 Og så trængte jeg faktisk også til et par rolige dage, efter et par vanvittig travle uger, med alt for mange deadlines. Heldigvis nåede jeg også at få klaret alle mine julegaver, inden jeg forlod København, så alt det, behøver jeg ikke engang at tænke på eller stresse over. Rent luksus.

Noget andet der også er rent luksus, i hvert fald i min verden, er, at den voldsomme kulde har forladt landet (i hvert fald for en stund). Det betyder også, at man slipper for at pakke sig ind jeg ved ikke hvor mange lag, så snart man går uden for en dør. Det udnyttede jeg i dag, hvor jeg hoppede i den fineste kjole fra Second Female. Slå-om-kjoler bliver jeg aldrig træt af og slet ikke, når de så kommer med pænt print.

Og se forresten også lige hvem der er hoppet i et par sneakers. Sådan ægte smarte sneakers! Det er længe siden at I har set mig i sådan et par. Spørg mig ikke hvorfor, for jeg ELSKER dem her og forstår slet ikke hvorfor jeg først er hoppet med på Air Max 97-bølgen flere år efter alle andre. Jeg planlægger allerede at investere i flere farver.

Kan I have en skøn aften derude 

img_5748

img_5805

2 kommentarer

 • amalie

  hehe, din redigering af billederne ser lidt sjove ud 🙂 God aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Amalie!
   Er det noget bestemt, du tænker på? Pludselig kan jeg godt se, at der er noget ved hovedet på det første billede. Men det er faktisk ikke redigeringen. Det er fordi de er taget med portræt-funktionen med min Iphone. Men ja, det er nok lige en smutter..hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSTIP: ALT TIL INGEN PENGE