KAN VI TALE LIDT OM #32

ALENETID, WEEKEND OG EN PRIKKET SKJORTE

img_6217Reklamelinks: Top: Gina Tricot Trousers: Gina Tricot Shoes: Superga Bag: A.P.C

Glædelig søndag venner <3

Har I haft en god weekend? Min har været ganske fin og meget stille og rolig. Det overordnede tema har vist været me-time. Faktisk har jeg både tilbragt fredag og lørdag aften alene (!!) Jeg kan ikke huske hvornår det sidst er sket, men da der ikke lige var en festlige begivenhed, der meldte sig og halvdelen af mine venner var til Haven-festival, endte det bare sådan. Jeg har været uber social hele modeugen, så det var faktisk ret tiltrængt.

I går blev det dog til en lille eftermiddagsfest. Da min veninde, Line, havde været fordi og sætte min nye knagerække op, smuttede vi over på Jægersborggade, hvor der var gadefest. De havde egentlig lovet regn hele dagen, men den så vi ikke meget til. Julie joinede senere og  vi blev hængende et par timer og drak et par drinks, inden vi gik hver til sit, sidst på eftermiddagen. En helt perfekt måde at tilbringe en lørdag eftermiddag.

Jeg var iført min nye skjorte fra Gina Tricot, som jeg vist nok har snakket lidt for meget om herinde, men jeg er bare SÅ glad for den. Faktisk kan det også bruges åbent, så den fungerer som en cardigan. Den har været et godt køb, det er jeg slet ikke i tvivl om.

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra min søsters fødselsdag. Min aften skal bruges på noget så spændende som lidt arbejde og praktiske ting. Jeg har ikke været super produktiv på den front i weekenden, så der er en del der skal klares og gøres inden en ny uge begynder i morgen.

Kan I have en skøn aften <3 

img_6227

img_6215

img_6226

4 kommentarer

 • Sofie

  Super flot outfit! Hvor er den fine undertrøje mon fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tusind tak!! Og ved du hvad, den er faktisk bare fra Kvicklys undertøjsafdeling 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Nej hvor sjovt! Den ser så eksklusiv ud – jeg må vist lige tjekke deres undertøjsafdeling ud.:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha…. de er nemlig ret fine. Jeg har altid brugt dem og det fungerer super godt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #32