REJSEGUIDE: ROADTRIP I DE AMERIKANSKE SYDSTATER

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

giphy

1. At vi bliver ved med at brokke os over den danske sommer. Dansk sommer er 95 % 15-20 grader og 5 % 25 grader – hvert år. Sådan er det også i år og de 25 grader skal nok komme. Dog har jeg en fornemmelse af, at vi først stopper med at brokke os, den dag vi får 3 skyfrie måneder med 30 grader. Altså aldrig.

2. Kogte grøntsager. Man har en lækker frisk gulerod eller et helt sprødt blomkål, fuld af smag, saft og kraft og så vælger man at KOGE dem!! Det kommer jeg simpelthen aldrig til at se logikken i.

3. Topgunn

4. Tour De France. Jeg kan egentlig godt lide at se sport, men Tour de France, eller cykelløb i det hele tage, det forstår jeg simpelthen ikke. Og kan vi ikke også godt blive enige om, at sådan en cykeldragt ikke gør noget som helst godt for den mandlige krop?

5. Hvorfor DJ. Khaled skal sige “Another one” i begyndelsen af SAMTLIGE af hans sange. Fair nok at have sine små vandmærker og kendertegn, men det her er altså lidt voldsomt. Når det så er sagt, så er jeg fan af alt hvad han lavet.

6. Hvorfor alle fly skal være klisteret ind i “no smoking-skilte” og at personalet gør opmærksom på, at man ikke må ryge 20 gange inden afgang. Det er jo lige før, at de også har det skrevet i panden. Jeg tror at folk har forstået det og hvorfor ikke også gøre opmærksom på alle de andre ting, man heller ikke må, når man flyver?

7. Hvorfor den her kjole ikke hænger i mit skab endnu.

8. Hvorfor sporten egentlig har sin helt egen sektion i samtlige nyheder. Lidt lidt ligesom vejret. Personligt kan jeg godt lide at se begge dele, men hvem har egentlig bestemt at det skal være dem? Der kunne f. eks ligeså vel være en afdeling der hed Musikken? Rejsen? Maden? eller noget helt andet.

9. Invitationer, der bliver sendt i en gruppebesked på Facebook og er lig med mange timers konstant spam. Event-funktionen er ikke opfundet for sjov 😉

10. Hvorfor ingen børn er blevet døbt Tine eller Carsten i 2016. Det er da to ganske fine navne.

Indlægget indeholder reklamelinks

9 kommentarer

 • Tenna

  Er ganske forundret over, at ingen blev døbt Tenna 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha.. ja, den kan man også undre sig over 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min svigermor er stewardesse. Hun har fortalt, at der på en måned er minimum én af hendes flyvninger, hvor en eller anden tosse prøver at smugryge på toilettet. Så det skal åbenbart skæres ud i pap.
  PS. Jeg kommer ALdRIG til at stoppe med at brokke mig over dansk sommer. Er rasende over den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… ja, så ved hun nok mere end mig 😉 Jeg synes dog stadig at det er lidt voldsomt!
   Og du må brokke dig alt det du vil min kære. Den har bestemt heller ikke været prangende 😉 Dog har jeg grillet i have mere end 10 gange i løbet af de sidste par uger, jeg har fået røde kinder og cyklet uden jakke. Det er præcis hvad jeg forbinder med dansk sommer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff

  Hvis vi kommer i nærheden af 30 grader herhjemme i et par dage, er alle jo ved at dø af hedeslag og brokker sig over det. Og kogte/dampede grøntsager smager da skønt – guleroden bliver ekstra sød og broccolien får mere smag😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Hørt!!! Specielt nr. 1!! Vi brokker os seriøst over alting nu om dage, det er helt åndssvagt :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha.. ja, til tider i hvert fald en anelse for meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Amen til nr. 1; Hold. Nu. Kæft. Det har ALTID været sådan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSEGUIDE: ROADTRIP I DE AMERIKANSKE SYDSTATER