WEBSHOP FAVOURITES

EN SOMMERKLAR ALTAN OG EN LÆKKER KONKURRENCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERASkvol, handsker, parasol, altankasse, planter, potter og vandkande, er alt sammen fra Silvan

Indlægget er sponsoreret af Silvan

Til tider har jeg jo påstået, at jeg har verdens bedste job og en dag som i dag, er et meget godt eksempel på hvorfor. Jeg har nemlig brugt hele eftermiddagen på at gøre min altan fin og sommerlig og klar til de mange kommende solskinstimer, som jeg skal tilbringe derude.

Og hvad har det så med bloggen at gøre, tænker I måske? Jo, sagen er nemlig den, at jeg har takket ja til at indgå et lille samarbejde med Silvan for de har jo et ret stort udvalg, når det kommer til ting og sager til altanen og ikke mindst haven. Sådan en har jeg dog desværre ikke 😉

Men jeg har en altan og hurra for det. De af jer, som har fulgt med herinde i et stykke tid, kan måske huske hvor lykkelig jeg var over den, da jeg flyttede ind her på Nørrebro for godt 3 år siden. Jeg lyver ikke når jeg siger, at det at få en altan, virkelig øgede min livskvalitet. I hvert fald om sommeren.

Når solen skinner her i byen, så kan man altså godt føle sig lidt indeklemt, hvis man skal sidde i sin lejlighed og selvom min altan er micro-lille, så gør det bare en kæmpe forskel, at jeg kan sætte mig derud og at jeg har et sted at placere mine planter og ikke mindst et sted af nyde et glas rosè, på en lun sommeraften.


Som I jo ved, har jeg slet ikke været hjemme hele foråret og derfor var der ikke sket noget som helst med min altan. Her til formiddag så den ud på præcis samme måde, som den gjorde i vinters. I bunden af indlægget kan I se et billede af hvad jeg mener.

Heldigvis bor jeg kun en spytklat fra Silvan og efter at have tilbragt en times tid derinde og kørt et par ture frem og tilbage for at læsse af, var jeg klar til at bruge min eftermiddag på at plante, gøre rent og pynte. Jeg er selv ret vild med resultatet og jeg har naturligvis taget en million billeder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg kunne vist heller ikke have valgt en bedre dag at udføre jobbet, med sol fra en skyfri himmel. Det blev naturligvis gjort i en sommerkjole, som matcher mine nye blomster. 

silvanNoget af det, som jeg blev aller mest overrasket over, da jeg besøgte butikken, var deres kæmpe  udvalg, af kaktusser. Dem kan jeg jo ikke helt stå for, så der kom et par stykker med hjem. De kostede endda kun 69 kr. stykket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe fineste altankasser, som både kan købes til 3 potter og til en enkelt. Blomsterne har jeg også købt i Silvans havecenter. Planten, som er i den lille altankasse er faktisk en tomatplante. Hvis vejret holder, kan de jo være at jeg kommer til at kunne gøre en lille høst. Jeg har sol på min altan hele dagen, så det er vel ikke utænkeligt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERADet bedste køb tror jeg næsten må være de her 3 små lamper, som kører på batteri. Dem får jeg helt sikkert glæde af på de aftener, hvor det er varmt nok til at sidde derude, indtil mørket falder på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


KONKURRENCE

Yes, jeg har sørme også fået fornøjelsen af at afholde en lækker konkurrence. En af jer, kan nemlig vinde et gavekort til Silvan, så I også kan komme igang med jeres altan eller haveprojekt. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar herunder, hvor I naturligvis udfylder felterne med navn og email.

Vinden bliver offentliggjort herinde i løbet af næste uge <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Som lovet får I lige et lille glimt af hvordan det så ud inden jeg gik igang. Kedelig ikke? Det er utroligt hvor langt man kan nå på en enkelt eftermiddag. Og også hvor meget man kan få for 1100 kr. Det var nemlig det beløb jeg shoppede for og det er altså også inklusiv jord og batterier til lamperne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

75 kommentarer

 • Emma

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  Ville bestemt ikke være tosset med sådan et gavekort. Så kunne min kæreste og jeg få piftet haven op med en masse fine krukker fyldt med blomster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Kunne jeg godt lige bruge! Vores altan er SÅ kedelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel M.

  Ville købe noget til vores nye hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Ja tak til at vinde dejligt have udstyr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Vores terrasse trænger i den grad til til Silvankærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Vil købe en masse til vores altan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Sikke en fantastisk gave. 🙂
  Håber at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Breining

  Det her er vores første sommer i vores nye hus (weee!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Fantastisk. Det kunne godt bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Uha, vi har masser af altanprojekter at gå i gang med. Vi mangler en krog til at holde døren, blomster til altankasserne og et lille bord og nogle stole. Men så er vi også klar til at nyde sommeren fra vores dejlige altan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Vinstrup

  En rigtig pragtfuld altan- Jeg kunne så godt bruge nogle nye ting til vores teresse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle dybdal

  Meget flotte ting i dinaltankasse🌸🌺🌻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Vil gerne pynte vores altan ……..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Elsker💐🌷🌹🌸🌺🌻🌼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Lækre ting du har fået købt,er igang med at lave ny terrasse, så kunne sagtens få brugt sådan et gavekort hurtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Skøn altan og skøn præmie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R

  Lækker præmie, jeg krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Epstein

  Krydser fingre! Får endelig altan til september 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Krydser fingre! Har lige set mig varm på en regnvandstønde så håber håber 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Prøver lykken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Gider da megagerne at vinde den præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor er det blevet hyggeligt.
  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kunne være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg er helt pjattet med lamperne 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Min største drøm er altså at få en altan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Det er bare blevet SÅ fint!
  Jeg har et pavilionprojekt i min have, så det kunne være fint med lidt hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Hvor er det blevet fint! Jeg gad godt at shoppe lidt ud til vores gårdhave. Drømmer om at lave en plantekasse/urtehave af en art. Mon ikke naboerne vil synes om den ide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Frøsig

  Min altan trænger virkelig også til en overhaling. I skrivende stund venter jeg på at min udlejer kommer og fikser træunderlaget da det er ved at rådne op – så efter er det tid for mig til at gøre det lækkert! Og gerne lige så lækkert som din altan! Wauw

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Så flot din altan blev med planter, farver, lamper osv.:-)
  Jeg er vild med dine lamper og din kande, men også dine kaktusser:-)
  Min drøm er at kunne indrette mig ude foran med lidt hygge omkring vores to solsenge. Både min datter og jeg har været igennem en ulykke og min datters lange kræftforløb, så den står på hvile og komme os.
  Jeg kan godt tænke hvor indelukker der hurtigt bliver i en varm lejlighed og at hygge udenfor er så vigtig, så det vil vi også se at få i år.
  Ønsker dig gode sommerdage og en skøn Sankt Hans aften:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Eeej når jeg flytter til københavn her til sommer, så kunne det være perfekt, at jeg lige kunne gøre min nye altan lige så flot som din!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sikke fint der er blevet på din altan 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Perfekt! Vi drømmer om at lave en ekstra lille terrasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Eeej, jeg har også brug for at pimpe min altan, og jeg synes der skal mere til end den ensomme plante, jeg har på nuværende tidspunkt 😉 Et gavekort til Silvan ville altså kunne gøre underværker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den blevet fin! Jeg ville bruge gavekortet på at overraske min mor, med fine ting op til hendes/vores semi-nye sommerhus. Det ved jeg hun ville blive så glad for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Så fint – ville elske en tur i Silvan og sommershoppe til sol og sommer :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Buck

  De er fede, de kaktusser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Fin lille terrasse. Hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg har nok verdens kedeligste altan som virkelig har brug for at få lidt liv i sig (ikke mindst for at holde irriterende duer der overskider den væk) grundet mit ikke-eksisterende altanbudget. #livetpåSU

  Sådan et lille gavekort ville virkelig gøre en forskel og gøre det muligt for mig at få lidt mere hygge og sommerstemning derud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Andersen

  Ihhh jeg kunne også bruge en sommerklar altan 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det gad jeg godt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Årh så fint! Jeg har en altan men udover de halvtomme plantekasser er den faktisk tom… Så kæmpedumt, men det blev lige en (fejl)prioritering, da jeg flyttede ind tidligere på året. NU må det være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk Hansen

  Hver gang jeg ser de her terasse makeovers bliver jeg vildt overrasket over hvor fint det kan blive og hvor lidt der egentlig skal til. Jeg vil rigtig gerne have pimpet min terasse op her i sommeren, så jeg krydser fingre XX 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna marie

  Vi er lige flyttet og har fået en altan 😊 men den er lidt kedelig så et gavekort ville falde på et tørt sted 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvor er den altankasse bare fin! Den må gerne flytte ind på min altan 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Munch

  Jeg krydser fingre og håber det er mig der skal en smut i Silva! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Hold kæft, de er fine, de der lamper! Vi mangler potter til vores terrasse og BLOMSTER, så det ville være kærkomment. Min mand har lige renset vores fliser med sådan en stålbørste sat på en…stor ting, der larmede. Det tog helvede lang tid, men HOLDNUMAULE, hvor er de helt pæne nu. Din altan ser ret fin ud også 🙂

  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Hvor ser det fint ud 😊
  Jeg flytter snart i ny lejlighed, med 2 andre piger, og vi får en fin altan som selvfølgelig skal gøres rigtig hyggelig. Dog er vi alle på SU så et gavekort ville gøre en kæmpe forskel for os 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Min have skriger af, at dens ejer er på SU. Et gavekort vil være tiltrængt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Mikkelsen

  Hvor er den blevet fin! Min kæreste og jeg flyttede sammen i aug. sidste år og har 2 små altaner. Jeg forstår virkelig hvad du mener med at det øger livskvaliteten. Jeg købte en masse blomster med min mor sidste gang jeg var hjemme i Sønderjylland, så der kom bare lidt liv ud på de grå altaner. 😉 Nu mangler vi bare alle der der nips, som gør det hele lidt mere hyggeligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Skøn konkurrence! Jeg får altan i løbet af sommeren så jeg kunne super godt bruge nogle fine ting fra Silvan til at gøre den hyggelig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Lækker konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Lund Larsen

  Ej, hvor fint 🌸🌷🌻 Og hold op hvor er det en skøn konkurrence 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Min solrige altan på 5 m2 trækkes desværre med lidt trætte møbler og flækkede krukker, og den fortjener i den grad en mindre opfriskning/make-over. Det ville et gavekort virkelig kunne hjælpe med! Og mine altan-naboer vil nok klappe i hænderne også🙈☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Ville være superlækkert! 🙂 Jeg har nemlig også en skøn altan. Fornyelse er altid velkommen 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M

  Lækker konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine Leth Vemmelund

  Jeg ville elske at kunne overraske de andre i min opgang med en sommerfrisk gård-terasse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille

  Uhh hvor lækkert, ville være perfekt, nu når jeg står og skal flytte her i juli <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Krone

  Fantastisk konkurrence! Jeg drømmer om at give min kærestes og min meget lille forhave et nyt sommerlig look😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Jeg er lige flyttet ind i en drengehybel, hvor altanen pt bliver brugt til opbevaring af pant og et par smadrede møbler. Så den trænger i den grad til en makeover! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  Min hæslige (dog særdeles brugbare) beton-altan kunne virkelig godt trænge til lidt liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Ja tak, min terrasse trænger i den grad til en overhaling. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Vi får forhåbentlig snart en altan, så det ville være lækkert at kunne tage en tur i Silvan og købe lidt til at fylde den ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Wauw hvor lækkert. Min altan trænger også til en update 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline

  Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Lækkert! Så skulle min altan også have sig en tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det ser da fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Hvor er der blevet fint☀️🎈🌸
  Det kunne være det fedeste at vinde sådan et gavekort! Vi er desværre ikke så heldige at have en altan, men til gengæld kunne baggården virkelig godt trænge til en overhaling 🐞🍀🌻 Jeg krydser fingre☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jørgensen

  Det ville virkelig klæde min altan med lidt grønt og lidt sommer vibe! 🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte C

  Super fin altan og pynt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Mie,
  Dejligt inspirerende og farverigt opslag. Som altid! Kan godt forstå, du er begejstret for haveafdelingen i Silvan, for lige så er jeg. Jeg arbejder faktisk i Silvan ved siden af mit studie, og skal tilbage dertil her til juli, mens at jeg også er ved at lede efter ny lejlighed efter at have været på udveksling. Derfor synes jeg, det kunne være reeeeet perfekt at kunne starte ud med at gå på opdagelse i gode gamle Silvan, hvortil der helt sikkert er kommet en masse nye, spændende ting, så jeg både kan få en masse ting til en potentiel ny lejlighed (et projekt i sig selv), men også så jeg bedre kan anbefale varer til kunderne 🙂 Win-win!

  Nyd de varme grader på altanen 🙂 Jeg nyder det på mine forældres indtil videre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Orh hvor vil jeg også gerne gøre min altan sommerklar! Har gjort det en enkelt gang før og det gør altså virkelig en stor forskel for humøret når man pynter med fine blomster osv. Så kan varmen bare komme an! 🙏☀️🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Pedersen

  Sikke en fin altan og konkurrence. Ville elske at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Sikke en dejlig altan du har og så fint udsmykket! Jeg kunne sagtens finde nogle ting i Silvan til at pynte min altan og foran hoveddøren, hvor man også kan pynte med blomster.
  Nyder virkelig at følge din blog og dine inspirerende opslag, som jeg også følger gennem din Facebook-side.
  Jeg krydser fingre herfra 🙂 !
  Mange hilsner Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES