10 TING JEG GODT KAN LIDE

DREAMY DAYS OG TAKNEMMELIGHED

img_0643Dress: Storm & Marie SS17

Hej fra Thailand-land hvor det eneste jeg pt. mangler er en tan. Jeg satser på at det nok skal komme i løbet af de næste par dage. Efter to overnatninger på det fantastiske Banyan-Tree-hotel, er vi nu rykket et par meter længere ned ad gaden. Her bor vi på Cassia, som bestemt heller ikke er til at klage over.

Hver eneste gang jeg rejser ind i en ny årstid, kommer det bag på mig, hvor hurtigt man egentlig kan glemme alt om det man kom fra. I skrivende stund føles November og julestemning meget langt væk. Vi har det virkelig godt og flere gange på rejsen har jeg måtte huske mig selv på, hvor heldig jeg er over at få alle de her oplevelser og muligheder for at rejse så meget. Jeg er virkelig taknemmelig. Skidt med, at man så aldrig kan slappe 100% af og hele tiden har det gode billede i baghovedet. Det er det hele værd.

Hernede er vi et godt stykke ude på eftermiddagen, så lige straks vil jeg lukke computeren, hoppe i poolen, inden den står på solnedgang og kølige drinks på standen. Huske at I kan følge med i det hele henne på Instagram og IG-stories (ja, jeg er endelig hoppet med på den)

Kan I have en skøn dag <3

img_0659

img_0649

2 kommentarer

 • Det ser virkelig lækkert ud! Nyd det og hils Kat <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Taaaak <3 Håber også at Milano var skøn ved jer – trods regn <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG GODT KAN LIDE