BLACK FRIDAY HOS MESSAGE

BLACK FRIDAY – EN LILLE OVERSIGT OVER DE BEDSTE RABATTER

Velkommen til årets største forbrugsfest. Det stikker jo helt af i år, eller er det bare mig? Jeg husker sidste år som ret vild, men i år kan jeg næsten ikke komme i tanke om en webshop, som ikke disker op med et eller andet lækkert. Det kan næsten være helt svært at overskue, så hvis der skulle sidde nogen derude, som har mistet overblikket fuldstændigt, så har jeg lige lavet en lille liste, med nogle af de bedste rabatter, jeg har kunne opstøve derude fra nogle af mine personlige favoritwebshops. Sig endelig til hvis jeg har glemt nogen, eller hvis I har set nogle andre gode rabatter derude <3

HAPPY SHOPPING <3
giphy

Tøj & Sko

Boozt: 20-50% på ALT

By Malene Birger: 30% på Black Items

Na-kd: 25% på ALT

Pieces: 25% på ALT

ASOS: 20% på ALT

Nelly: 20% på ALT

Vero Moda: 20% på ALT

Sportsmarster: 25% på ALT

Vila: 20% på ALT

Bolig

Designdelicatessen: 20% på ALT

Future Planner: 25% på ALT

Just Spotted: 25% på ALT

Moodings: 25% på ALT

Saxo.com: 10% på ALT

Beauty

Smashbox: 25% på ALT

Indlægget indeholder affiliatelinks

1 kommentar

  • Catharina

    Er du sikker på, at der er rabat på ALLE varer på Boozt? Jeg kan nemlig ikke se, at der skulle være det på de støvler jeg lige havde udset mig (og mange andre varer)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY HOS MESSAGE