VARM OG MÆTTENDE VEGETARGRYDE MED QUINOA OG LINSER

NY FOTOVÆG MED PLAKATER FRA DESENIO

desinoLyserød Capo d’opra plakat / Blue Ocean plakat / Lyserød Abstract No1 plakat / Tropical Beach plakat /Earth plakat

Indlægget er sponsoreret af Desenio

Min fotovæg hjemme i stuen, har længe trængt til en voldsom opdatering og derfor tøvede jeg heller ikke med at takke nej til et lille samarbejde med plakatwebshoppen Desenio. Her er altså lidt for enhver smag, hvad enten man er til fotokunst, grafiske prints, modeplakater, kunstplakater osv.

Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, at resultatet er blevet rigtig fint. Udover de plakater, som jeg har sat ind i collagen, så har jeg også valgt Carnation flower plakaten og Up in the clouds plakaten. Jeg har valgt en kombination af fotokunst, prins og abstrakt. Jeg kan lide det hele, så jeg blander gerne 😉 De har også et hav af forskellige rammer derinde og der har jeg også valgt at gå all in og blande forskellige farver. Jeg synes hurtigt at det kan blive lidt tungt, hvis man kun har de sorte rammer. Men shit manner, det er altså lidt af et puslespil at få det hele til at gå op. Både med mål, farver, afstande og alt det der. Heldigvis synes jeg, at resultatet er blevet rigtig fint.

Og nu til det aller bedste; jeg har nemlig fået lov til at dele en rabatkode med jer. I kan nemlig få 25% på ALLE plakater fra i dag og til og med på onsdag (d. 3/11). I skal bare bruge koden wonderdesenio.

HAPPY SHOPPING <3

8 kommentarer

 • Mie Kirstine

  Nu skulle det gerne virke!! Lad mig endelig vide, hvis det stadig driller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Jeg for desværre også samme besked da jeg forsøgte at anvende koden i dag, øv øv. Ved du om det kommer til at gælde alle plakater som du skrive, eller hvordan?
  Du skriver i øvrigt at det gælder til og med onsdag d.3/11, men d.3/11 er torsdag i morgen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det er jeg altså virkelig ked af! Jeg har givet beskeden videre og vender tilbage så snart der er nyt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Kirstine

  Hej piger! Ej det er jeg simpelthen så ked af!! Jeg siger det lige videre og så lover jeg at jeg vender tilbage, så snart jeg ved mere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg får samme besked som de to andre, når jeg forsøger at anvende koden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg får samme besked som de to andre, når jeg forsøger at anvende koden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også forsøgt at anvende koden og jeg får samme besked, som Pernille Villadsen har beskrevet i sin kommentar. Så nogle restriktioner må der jo være på den? :/

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Villadsen

  Sikke nogle fine plakater. Jeg har forsøgt at bruge rabatkoden til at købe nogle af deres plakater, men kan desværre ikke få den til at virke. Får bare af vide, at “den tilbudskode, som du angav, var gyldig, men ikke til nogle af artiklerne i din indkøbsvogn”. Det eneste, jeg har forsøgt at købe er plakater, så den virker vist ikke til alle plakater. Øv øv

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VARM OG MÆTTENDE VEGETARGRYDE MED QUINOA OG LINSER