KNÆKBRØD MED CHIAFRØ

EN TRAVL DAG, EN VARM STRIK OG ET PAR LIDT FOR STORE BUKSER

img_8689Adlinks: Knit: 2nd day Trousers: Gina Tricot (HERE) Scarf: Samsøe Samsøe Shoes: Gardenia

Go’ eftermiddag alle zusammen! Det bliver lige til et hurtigt hej i denne omgang, for jeg har en af de dage, hvor jeg lige skal fokusere ekstra meget, for ikke at glemme noget på farten. Dagen startede allerede kl. 6.15 med en hurtig løbetur. Derefter stod den på arbejd arbejd foran computeren, men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke var specielt effektiv, for jeg var dælme træt.

Senere stod den på frokost med Gardenia og nu er jeg lige hjemme og vende og skifte tøj. kl. 17 holder vi nemlig launch for Society B og vi har inviteret et hav af mennesker og arrangeret en masse sjove ting, så jeg håber virkelig, at det kommer til at spille. Husk at I kan følge med i det hele henne på snappen (Miekirstine) og helt sikkert også hennde på Society B’s Instagram.

Billederne her er i øvrigt skudt i Belgien. Jeg mener at det var i Bruxelles 😉 Strikken er en af de varmeste, jeg læge har haft og bukserne, er endnu et item fra Gina Tricot’s alt for flotte efterårskollektion. Dog skulle jeg nok lige have valgt dem i en lidt mindre størrelse, for at dømme ud fra modellen på billedet, så skulle de vist sidde lidt mere stramt og være lidt kortere 😉

Kan I have en skøn aften <3

img_8744

img_8712

img_8732

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNÆKBRØD MED CHIAFRØ