OM HJEMMEHYGGE OG HJEMMETØJ

SØNDAGSSNAK & DEN SEJESTE T-SHIRT

img_8001Adlinks: Coat: ASOS (HERE) Knit: Stig P Trousrs: Gina Tricot T-shirt: Brodielife (HEREHat: Gina Tricot (HERE) Bag: Balenciaga (HERE

Hola chicas! Har I nydt søndagen? Personligt har jeg lige placeret mig i sofaen, efter at have styrtet rundt og gjort min lejlighed rent. Det har mere eller mindre taget hele dagen, men det trængte også virkelig og nu hvor det er overstået, så føles det SÅ godt. Det er virkelig længe siden, at jeg sidst har haft en så stille weekend, med meget lidt fest og farver. I går spiste jeg middag hos familien i Vanløse og vi brugte aftenen på noget så festligt som at spille Bezzerwizzer (gæt lige hvem der vandt). Sådan en lørdag, kan altså også være enormt rar.

Billederne her er fra i fredags og jeg tror faktisk, at I har set de fleste ting før. Jakken fra ASOS elsker jeg stadig og den er både varm, pæn, klassisk og tidsløs.

I skal lige lægge mærke til min seje t-shirt, som jeg også viste henne på Instagram den anden dag. Det er min veninde, Trines, kreation og hun har faktisk startet den lille forretning, Brodielife, hvor hun sælger t-shirts med sejt skrift broderet på brystet. På sigt kommer der også sweatshirts og måske vil man selv få mulighed for at bestemme hvad der skal stå. Der kommer til at være forskellige temaer og lige nu, er det selvfølgelig et gambling-tema, der er aktuelt; “I’ll bet it all on you”. Følg endelig med i udviklingen henne på Instagram og I kan også købe en t-shirt lige her.

Nu vil jeg snart hoppe ud i køkkenet og få gang i gryderne. Min veninde kommer nemlig til middag i aften. Faktisk får jeg middagsgæster de næste tre dage, så jeg skal nok få hygget igennem 😉

Kan I have en skøn aften <3

img_8014

img_7995

img_8038

img_8028

img_7981

6 kommentarer

 • Julie

  Hvor er dine lækre støvler fra? Har du evt. et link?
  Rigtig god søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha.. jeg var sikker på, at der ikke vil være nogen der bemærkede dem, derfor har jeg ikke nævnt dem 🙂 De er fra Vagabond. Dog fra sidste års kollektion 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin den nye jakke. 🙂 dejligt med sådan en familie lørdag, sådan en har jeg også haft 🙂

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tusind tak 🙂 Og ja, de lørdage kan faktisk være de bedste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mie!

  Sælger du ud af dit fine og inspirerende tøj nogen steder? 🙂

  http://juliekbjerregaard.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Julie!
   Hvor er du sød 🙂 Jeg har min Tictail http://wewonder.tictail.com. Den trænger dog til at blive opdateret med nogle nye ting. Det må jeg snart lige finde tid til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM HJEMMEHYGGE OG HJEMMETØJ