WEBSHOP FAVOURITES

NYE ENVII-FAVORITTER, YNDLINGSJAKKEN OG ET SPØRGSMÅL

IMG_5165Coat: Gina Tricot (HERE) Top: Envii (HERE) Jeans: Monki (ON SALE HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: A.P.C

Go’ aften alle zusammen. Jeg håber at jeres mandag har været dejlig og blid? Min har været ganske fin og selvom jeg havde en to-do liste der var så lang, at jeg var nødt til at sætte mit ur til kl. 6, så har der også været plads til små hyggelige pauser. Jeg smuttede bl.a forbi et hyggelight formiddagsevent med EOS på Höst (en af Københavns aller bedste og pæneste restauranter, hvis I spørger mig). Det var så hyggeligt, lige at komme ud og væk fra skærmen en times tid og når maden tilmed ser sådan her ud, så kan man vist på ingen måde klage.

Billederne her snyder faktisk en smule, for de er slet ikke fra i dag – faktisk er de helt fra i fredags. Det er sjældent at jeg ligefrem har et arkiv af outfitbilleder og 9 ud af 10 gange, viser jeg dem også på dagen. Men det jeg egentlig gerne vil snakke lidt om, er min bluse, som er fra Envii’s nye kollektion. Har I set den?? Ellers kan jeg altså anbefale lige at slå et smut forbi deres webshop. Der er simpelthen så mange pæne ting og det er afgjort, deres bedste til dato – hvis I spørger mig. Jeg havde selvfølgelig sat den sammen med en af mine andre nuværende favoritter – jakken fra Gina Tricot. Som jeg også fortalte her, så vil jeg altså gå så langt som at kalde det for den perfekte overgangsfrakke.

Nu vil jeg køre op og snuppe et hold i Fitness World. Jeg er desværre nødt til at holde lidt igen med løbeturene, fordi smerterne i min fod er vendt tilbage. Det er simpelthen SÅ irriterende og ikke mindst virkelig frustrerende. Jeg var i hvert fald nok lige lidt for hurtig til at erklære mig selv 100% rask på de sociale medier. Det kan være, at det er straffen 😉 Jeg overvejer lidt, om jeg skal opsøge en fysioterapeut, for min læge mente jo ikke at den fejlede noget. Men altså noget må der jo være galt. Har I mon nogen erfaring med den slags? Og I må endelig ikke holder jer tilbage, hvis I evt. kan anbefale en bestemt fysioterapeut.

Rigtig god aften derude <3

IMG_5196

IMG_5224

IMG_5210

IMG_5196

11 kommentarer

 • Rasmus A

  Hej Mie.
  Jeg kan også anbefale http://www.copenhagenphysio.dk. Dem havde jeg god erfaring med efter en forstuvet ankel. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Mie
  Jeg er ved at uddanne mig til fysioterapeut, og det lyder til at det kunne være en god idé at opsøge sådan én. Lægerne er ikke lige så gode til så noget der 🙂
  Prøv fx Fysisk Form, findes både på Vesterbro og Amager. Der er flere fysser der som har erfaring inden for sportsskader.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Nanna
   Tusind tak for din kommentar og anbefaling. Det vil jeg helt klart kigge nærmere på. TAK <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Nøj, hvor er jeg vild med den jakke. Men jeg kan se, at den ikke er kommet i nogle af butikkerne i Aarhus endnu, æv! Hvordan synes du den er i størrelsen, hvis man nu skulle forsøge sig med at klikke den hjem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ja, den er så fin. Den er helt almindelig i størrelsen, synes jeg. Jeg har en small 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette A

  Jeg havde et problem med mine fødder sidste sommer (det gjorde ondt nedenunder – mellem hæl og trædepuder).. Jeg gik til fysioterapeut, fik ultralyd, blev trykket på (av for satan!) og blev tapet op. Og det virkede så så godt!! Faktisk så godt, at jeg kunne løbe på det – bare lidt kortere ture end normalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ej hvor er det godt at høre!! Det kunne godt tyde på, at det var det jeg skulle overveje 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har haft virkelig god erfaring med Østerbro Fysioterapi http://oestfys.dk/, og mere specifikt Gitte Rieck og Mette Justesen. De har kureret min skulder og mit lår, og jeg er så glad for, at jeg valgte at bruge penge på en fysioterapeut 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   FEDT!!! Tak, Maria. Må jeg spørge hvad det kostede?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når det lige præcis er foden, der er dit problemområde, vil jeg anbefale dig at opsøge en zoneterapeut 🙂

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES