SAVED ITEMS

MIAMI VIBES

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAdlinks: Jacket: Muthe (HERE) Sweatshirt: Pieces (HERE) Trousers: Samsøe Samsøe (Old season) Bag: Balenciaga (HERE) Shoes: Adax

ENDELIG weekend! Som altid er den tiltrængt og for en gangs skyld, skal jeg holde min i København. Selvom jeg også næsten altid skal arbejde lidt i weekenderne, så er det altså virkelig rart og afslappende, når alle omkring en har fri og kommer ned i gear.

I dag har jeg en del på min to-do liste, da flere ting skal lukkes, færdiggøres og afleveres, inden jeg rejser mod sydligere himmelstrøg i næste uge. Appropos rejser, har I så lige set min nye Miami-sweatshirt? Jeg tror altså aldrig at jeg bliver træt af sweatshirts og så har jeg bare en lille ting for Miami, selvom jeg faktisk aldrig har været der 😉

Billederne er fra i går, hvor jeg var på farten heeeeeele dagen. I kan se glimt af det hele i min story på snapchat (Miekirstine) jeg bliver bedre og bedre til at være aktiv derinde og har også overvundet min frygt for at tale ind i kameraet 😉

Kan I have en skøn lørdag ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS