HJEMME HOS MIG - DE PÆNE HJØRNER

DE GODE DAGE

 photo IMG_2984_zps088321eb.jpg

 photo IMG_2933_zps3c375603.jpg

 photo IMG_2911_zps84ceb779.jpg

 photo IMG_2898_zpsa16a09fd.jpg

 photo outfit_zps5995efe9.jpg

 photo IMG_2895_zps220542bb.jpg

Adlinks: Top: Zara (SIMILAR HERE & HERE) Jeans: Five Units (HERE & HERE) Shoes: Keds (HERE) Bag: Everie (HERE)

Jeg beklager hvis I snart er trætte af at læse om alt mit sommerferie-snak, men hvor er det dog bare fantastisk, at jeg ENDELIG har tid til at lave en masse sjove ting, uden at have dårlig samvittighed. De sidste par dage er udelukkende blevet brugt på gode ting og mange af dem har været i blog-regi. Nogen gange bliver jeg nødt til lige at mine mig selv om, at jeg altså har verdens bedste studiejob. Det er især de dage, hvor indbakken sejler og i de perioder, hvor man konstant har dårlig samvittighed overfor samarbejdspartnere.

I morges startede jeg dagen med morgenmad i selskab med søde blogger-veninder, Polhem PR og Hunkemöller, som faktisk er mit yndlingsmærke, når det handler om undertøj. Jeg er ikke så meget til alt sådan noget med blonder og stærke farver. Det skal bare være simpelt og behageligt. Det kan de altså godt finde ud af og deres priser er ret fornuftige. Jeg fik et lille gavekort med derfra og jeg glæder mig til at opdatere min samling. Den trænger faktisk. I aften står den på middag med ELLOS og et lille kig på deres kommende kollektion. Jeg har især store forventninger til deres home-afdeling 😉

Og så lidt om tøjet: Mine jeans er helt nye og fra Fiveunits, som jo laver nogen af de mest behagelige og bløde af slagsen. Jeg har jo tidligere fortalt jer, at jeg bestemt ikke er fan af tøj der strammer, så de her er en sikker vinder. Blusen har jeg faktisk haft i lang tid, men jeg tror ikke at jeg har vist den på bloggen. Jeg kunne desværre ikke finde den på deres webshop (og egentlig fortjener Zara heller ikke nogen omtale) men ASOS har en top i et lignende print HER og Nelly har lavet en bluse som har den samme fine ryg HER.

Kan I have en skønt aften <3

5 kommentarer

 • Signe

  Hvor skørt, jeg har ellers altid forbundet hunkemöller med stærke farver, blonder og alt muligt andet ekstra lir! Har de lavet om i deres koncept eller sådan noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Nej nej, alt det der er der skam stadig. MEN de laver altså det BEDSTE basisundertøj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Det må jeg tjekke ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad søren var det for et hint om Zara? Nu bliver jeg da helt nysgerrig 😉

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hehe.. Der er ikke andet end det faktum, at de giver verdens dårligste service 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMME HOS MIG - DE PÆNE HJØRNER