MANDAGSTIP: MUNTHE LAGERSALG

JAMIE JAMIE JAMIE

 photo IMG_2752_zps94dea0b9.jpg

 photo IMG_2788_zps12c64895.jpg

 photo IMG_2793_zpsb646c298.jpg

 photo IMG_2753_zps9024cfca.jpg

 photo IMG_2797_zpsc6c3c775.jpg

Shirt: Machè (HERE) Jeans: Topshop Bag: A.P.C (HERE) Shoes: & Other Stories (SIMILAR HERE)

I år har Topshop ekstra fokus på deres jeans, og i samarbejde med butikkerne i Danmark, har jeg fået den fornemme opgave at fortælle lidt om min yndlingsmodel. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har været stor fan og storforbruger af deres jeans de seneste par år. Se selv HER. Min favorit model er Jamie, som er jeg også er hoppet i på billederne I ser herover.

Jeg har efterhånden anbefalet dem til MANGE og flere af mine veninder er også hoppet på Jamie-bølgen og so far, har de alle været enige med mig. Som I kan se er det en stram model, som er almindelig i taljen og stumper en lille smule ved anklerne, hvilket er noget af det jeg elsker ved jeans. Det vigtigste for mig, når det kommer til jeans, er at de er behagelige at have på. Jeg hader når jeg føler mig “fanget” i mit tøj og her får Jamie altså også top-karakter. Faktisk kan man ikke mærke at man har dem på og så holder de deres pasform. Sidste sommer boede jeg i den sorte model med huller og så snart det bliver et par grader varmere, kommer de på igen.

Jeg kan kun anbefale at smutte forbi en af butikkerne og prøve et par. De findes i mange forskellige farver og vaske og koster 500 kr. Desuden er der 10% rabat til studerende, hvilket jo også er værd at tage med.

 photo jamie_zps3300bde1.jpg

5 kommentarer

 • Katrine

  Hej Mie.
  Den skjorte du har på er vist lige mig. Skal bare lige høre dig ad omkring mærket maché. Har nemlig aldrig hørt om det før? Er deres hjemmeside fin at handle fra og hvordan er størrelserne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hej Katrine..
   Ja, den er fin, ik?
   Jeg har fået skjorten af dem i gave, så jeg ved faktisk ikke hvordan de er at handle med. Jeg har selvfølgelig kun fået en rigtig god behandling. Jeg fik også et par bukser og ligesom skjorten er de også en small. Jeg vil mene at de begge er helt almindelige i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har jeg faktisk allerede set den på gårsdagens outfitbilleder. Min nye og alt for pæne taske fra A.P.C. Det var et af de eneste køb jeg gjorde mig i Paris, men […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Det er de bedste jeans til dags dato!
  Dr. Denim kan ikke engang komme i samme kategori…. Men hvad hedder farven du har dem i der??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Helt enig. Der står faktisk ikke nogen steder hvad den hedder, så det kan jeg desværre ikke hjælpe med 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANDAGSTIP: MUNTHE LAGERSALG