FACTS: THE 2013 EDITION

COPENHAGEN

 photo IMG_5296_zpsfac0195f.jpg

 photo outfit_zpsce013fc3.jpg

 photo IMG_5292_zps7c81d832.jpg

Adlinks: Jacket: Gat Rimon (HERE & SIMILAR HERE) Jeans: COS (SIMILAR HERE) Scarf: Lala Berlin (HERE) Shoes: & Other Stories (HERE & SIMILAR HERE)

Her kommer det, der nok bliver årets sidste outfit-indlæg. Billederne er taget i går eftermiddags, hvor jeg mødtes med Funda til eftermiddagskaffe efter en lang arbejdsdag. I øvrigt bliver jeg lige nødt til at give heads up til den danske vinter i år. Jeg er vild med, at man nærmest kan cykle uden handsker og bevæge sig udenfor, uden at være døden nær af kulde. Mere af det, tak.

This is probably the last outfit-post this year. The pictures were shot yesterday afternoon, where I met up with Funda for Coffee. By the way, I have to give a big heads up for the danish winter. I just love the fact, that you can actually leave your home without freezing your ass off.

SHOP THE LOOK

1 kommentar

  • […] gik det op for mig, hvor mange pæne tørklæder der findes derude. Lige siden jeg købte mit Lala Berlin tørklæde, har jeg nærmest ikke gjort mig tanker om andre, da det i mine øjne nok er lidt det ultimative. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FACTS: THE 2013 EDITION