NYHEDER FRA DANSK

EN HELT ALMINDLIG ONSDAG

 photo divi2043_zpsf74cf06d.jpg

 photo outfit_zps3d39465d.jpg

 photo divi2038_zpsbaee3224.jpg

 photo divi2048_zps2f89ff26.jpg

Adlinks: Knit: COS (HERE & Cheaper one HERE) Jeans: COS (Similar HERE) Shoes: & Other Stories (Similar HERE) Bag: Balenciaga (HERE)

Sådan så jeg ud onsdag eftermiddag, efter 7 timers arbejde. Jeg mødtes med yndligns-Chris og drak kaffe, snakkede og catchede op. Hvis der er noget der kan få mig igennem en lidt kedelig arbejdsdag, så er det kaffeaftaler med folk jeg godt kan lide <3

I dag er det fredag og mit humør er helt i top. Her til formiddag skal jeg til et lille event og et spændende møde. Herefter går turen til Fyn, hvor jeg skal tilbringe min weekend med gåture i den flotte efterårsnatur, kvali-tid med min familie, god mad og måske lidt hjemmebag.

Kan I have en skøn dag <3

This is how I looked this wednesday afternoon, where I met up with my sweet Chris. We had coffee, talked and catched up for a few hours. Today Im in a top dollar mood, since im going to country site to spent the weekend with my family.

Pictures: Christina Dueholm

Get the look:

6 kommentarer

 • Ih, et fint og mageligt onsdagssæt. 🙂

  Og sikke en dejlig weekend du lyder til at gå i møde. Gid der stod efterårs nydning, hjemmebag og familie-tid på mit weekendskema, i stedet for arbejde, arbejde og lidt mere arbejde. Rigtig god weekend. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak, Debbie.
   Og øv med weekenden. Sådan så min også ud i sidste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare dejlig afslappende ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER FRA DANSK