ZARA BAGS

COUNTRY SITE

 photo -1_zps1256ab6e.jpg

 photo country_zpsb991abfe.jpg

 photo -3_zps45cff239.jpg

 photo -5_zps2ece9e30.jpg

 photo -2_zps774ab531.jpg

 photo -4_zpsc3d14784.jpg

Coat: Gat Rimon (Similar HERE) Shirt: Weekday (Similar HERE) Jeans: COS (HERE) Shoes: Converse (HERE)

Lidt outfitbilleder fra min weekend på Fyn. Som I kan se, fortsætter jeg den afslappede weekendstil. Savner det faktisk allerede, for her er hverdagen er for alvor begyndt igen. Jeg startede på RUC i går og jeg skal altså liiiige vænne mig til at have mange bolde i luften på èn gang. Når man kommer fra 3 måneders sommerferie, hvor alt har kørt i slowmotion, kan det godt føles lidt voldsom, at der pludselig er studie, blog og arbejde. Men mon ikke jeg kommer ind i rytmen igen? Jeg har jo gjort det før 😉

Er I også vendt tilbage til hverdagen?

So here is another very relaxing outfit from my weekend on the country site. This week I went back to school and afte three month long summer holiday it feels lika a slap in the face that I now have to take care of studies, school and work. But i’ve done before so I guess I just have to get used to it 🙂

Pictures: Paw Ager

6 kommentarer

 • Julie

  Er det en overgangsjakke eller en vinterjakke? Jeg overvejer sådan at investere i den! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke den eneste Mie 😉 Jeg skriver lister, for at huske og for at nå alt, og jeg synes altså, at de er liiiige lidt for lange, efter en ferie med ikke så mange faste pligter! Samtidig skal jeg følge ti ekstra ECTS point i år, så jeg synes godt nok det er hektisk 😉

  Derfor ville jeg elske at iføre mig dit outfit ovenfor, det ville passe perfekt til en lang dag på uni. Er bare så vild med den skjorte og den frakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Av, den lyder også hård. Håber du kommer godt igennem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARA BAGS