THE PERFECT LEATHER CLUTCH

BACK IN SECONDHAND

IMG_4635

outfit-25

IMG_4618

Shirt: Secondhand Skirt: Monki Shoes: COS Bag: Alexander Wang

Det er efterhånden ved at være længe siden, at I sidst har set mig i noget secondhand. Jeg gik nærmest ikke i andet engang, men man ændrer sig vel med alderen 😉 Berlin rummer utallige secondhand butikker og markeder og jeg har ikke helt kunne stå for fristelserne. Jeg har bl.a købt blusen som i ser her.

I skal forresten have tak for alle jeres kommentarer i indlæget HER. Der blev jeg en smule klogere og i skrev rigtig mange gode og brugbare ting. TUSIND tak ?

It’s been some time since you have seen me wearing secondhand. A few years ago I was wearing it everyday. Berlin has SO many secondhand shops and markets that I havent been able not to be temptet. Among other things I bought this shirt.

5 kommentarer

 • Den er virkelig fin. Lækre farver. Flot sæt i det hele taget!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare pæn Mie!! Jeg elsker det lidt oversize fit og detaljen med knapperne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Tusind tak! jeg tror også at jeg bliver glad for den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg synes second hand er det bedste! Jeg elsker bare når folk spørger: “Hvor er den fra? Den er vild fed” og så jeg kan sige “den er fra genbrug”, haha, der er mange der får øjnene op for det så 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Du har helt ret. Der er da noget specielt ved at have nogen som ingen andre har 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT LEATHER CLUTCH