NEW STRIPES

Fashionweek i Illum

designersremix

acealma

opdateretfornylig2

Så er modeugen ved at være slut, i forhold til shows og fester. Dog sker der stadig ting og sager i Illum, hvor to af mine yndlings Christina og Lasse hver har stylet to giner, med tøj fra de forskellige afdelinger i Illum.

Lasses ene gine er iført cap fra Acne, skjorte fra Samsøe, strik fra Our lagacy, Acne jeans og Nike sneaks. Se priser og hvilken afdeling de kan købes HER

Christinas ene gine er i nederdel og strik fra Stella Nova, bælte fra Munthe plus Simonsen, skjorte fra Gerard Darel og sko fra Acne. Priser og afdeling kan i se HER

Personligt er jeg ret stor fan af Illum. Det er et af de pæneste stormagasiner og så har de iøvrigt VERDENS bedste bager. Har i prøves deres müsliboller? ellers må i love mig at gøre det. Illum er proppet med sjove aktiviteter her under modeugen bl.a  lancering af Coca-Cola light x Jean Paul Gaultier og desuden er der åbnet en masse nye butikker. Bl.a Schumacher, Gerard Darel og Stella Nova, som jeg besøgte den anden dag. I kan læse meget mere på deres hjemmeside og følge deres Facebookside hvor de løbende opdaterer med nyheder og events.

sponsoreret

4 kommentarer

 • Ida

  Hej Mie.
  Jeg har lige nogle spørgsmål vdr. din Diana orving for weekday cardigan.
  Hvordan er den i størrelse? Og kan den bruges som jakke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Den er ganske almindelig i størrelsen! den kan sagtens bruges som jakke, især som sommerjakke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe jeg er også fan af deres müsliboller. De blev dog et lidt dyrt bekendtskab, da jeg i en periode boede ca 100 m fra Illum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Hahaha… det kunne jeg godt forestille mig. Da jeg var yngre sagde jeg altid til mig selv, at jeg altid ville have dem på lager på jeg flyttede hjemmefra og selv skulle købe mad. Det var så indtil at jeg lærte noget om økonomi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW STRIPES