September sky

Tilbageblik

Photobucket

Billederne her er taget for præcis et år siden, hvor jeg rejste rundt i Canada og USA med min familie, efterfulgt af en uge i New York. Jeg sad lige og kiggede alle billederne fra turen igennem og det gjorde ikke min, i forvejen, MEGET store rejselyst mindre. Især en tur til New York frister og det er som om, at alle andre end mig valfarter derover konstant (Det er nok ikke helt sandt, men sådan føles det) Der er sikker også mange af jer der lige har været der?

7 kommentarer

 • disse billeder er så skønne 🙂 og skal faktisk til NYC her den sjette oktober, hæhæ! har aldrig været der, “kun” i californien, så glæder mig ufatteligt meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker disse billeder så meget!<3

  Og jeg har det på præcis samme måde med London 😉 Har aldrig været i NY, men London har jeg til gengæld været 3 gange og jeg føler mig så hjemme der. Jeg savner det helt vildt meget, og jeg har det bare som om at ALLE bare er der over i øjeblikket eller skal der hen.

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Very Coco Chanel – så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har været så heldig at bo der ovre i 5 måneder dette forår/sommer, og jeg savner det også allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • liv

  fantastiske billeder! jeg ved ikke om det kun er mig der har problemer, i hvert fald kan jeg ikke se billederne på dine indlæg når det er noget jeg har søgt efter. Fx hvis jeg søger på weekday, så komemr indlægget, med billedet er bare sådan et lille ikon?? jeg ved ikke om der er noget galt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oplever det samme, rigtig øv 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Godt at du er opmærkesom. Men der har desværre været store problemer med at overføre alle mine billeder fra den gamle blog, da jeg rykkede over på BD. Der bliver arbejdet på at løse problemet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

September sky