Simple

Søndag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Skjorte: Cos Nederdel: H&M Støvler: Købt i NY

I dag har jeg været rigtig søndags-agtig. Efter at have tilbragt lørdag aften i kødbyen, var min krop ikke meget værd. Jeg kom dog ud og drak en kop kaffe med min veninde.

Tidligere nåede jeg også lige at få ryddet op i garderoben. Det gav mig lyst til at hoppe i et par gamle favoritter; min elskede Cos skjorte og mine støvler som jeg købte i New York sidste efterår. De synger på deres absolutte sidste vers. Jeg vil ønske at jeg kunne finde et alternativ, men jeg tror desværre aldrig at jeg finder nogen, som jeg bliver lige så glad for. Jeg skulle have købt 3 par med hjem 🙂

11 kommentarer

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple