13 flotte efterårsjakker

13 flotte efterårsjakker 1

Reklamelinks: 1. H&M 2. ARKET 3. & Other Stories 4. & Other Stories 5. COS 6. H&M 7. Monki 8. & Other Stories 9. H&M 10. ARKET 11. Monki 12. H&M 13. & Other Stories

Efterårsjakker

Winter is coming. Eller vi kan selvfølgelig lige starte med efteråret. Men uanset hvad, så går vi mod køligere tider. Sommertøjet er pakket væk og det er blevet tid til at finde strik, de varmere materialer og ikke mindst efterårsjakkerne frem.

Og det er sidstnævnte, som det skal handle om nu. Tidligere på måneden lavede jeg det helt store indlæg om efterårsmode 2024 og her var der selvfølgelig også et par efterårsjakker, som fik sneget sig med ind. Men netop jakker – og ikke midst efterårsjakker, er så stor en del af efterårsgarderoben, at det næsten fortjener et indlæg for sig selv og det kommer her. Med andre ord, har jeg været en tur ude på nogle af mine favorit-webshops og fundet de alle pæneste af slagsen.

Efteråsjakker med krave

Man skal ikke kigge på mange efterårsjakker før man opdager, at en af de helt store trends i år, er jakkerne der har en krave, som består af et andet materiale. Mon egentlig de har et særligt navn?

Det var en trend, der allerede brød igennem sidste år, hvor de blev set hos forskellige brands. Men i år er de over det hele og der er mange flotte af slagsen. Bl.a den her fra COS med en flot læderkrave. I den lidt mere budgetvenlige version, har der de her fra Monki.

Brun, brun og brun

Ærligt, så tror jeg ikke, at jeg overrasker nogen, når jeg siger, at brun er en af de helt store farver her i efteråret. Det er den vel næsten hvert efterår, er den ikke? Det gælder selvfølgelig også, når vi kigger på efterårsjakker og der er særligt mange flotte brune af slagsen. De her to fra hhv & Other Stories og ARKET er blandt mine personlige favoritter. Og fordi de også er ekstra varme i materialet vil jeg mene, at de nok også kan fungere ganske godt som vinterjakker, når vi engang kommer dertil.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments