Sol, sommer og badetøj

Sol, sommer og badetøj 1

Reklame for Hunkemöller

Sommer, sol og tid til Swimwear

Sommeren er endelig kommet og jeg skal da love for at det er med fuld fart på. Jeg ved ikke med jer, men jeg nyder i hvert fald de lange, lyse og ikke mindst lune dage. For nogen betyder sommerens kommen måske endda, at det er tid til at er tid pakke kufferten og tage på eventyr, mens andre skal nyde det smukke danske sommerland. Uanset hvad, så rimer sommer på badetøj, strandkjoler, bikinier og badedragter og i den forbindelse er jeg teamet op med Hunkemöller, som selvfølgelig har kæmpe udvalg af netop det.

Og venner, her snakker vi altså er udvalg, hvor der er noget for de fleste. Det omfatter farverige badedragter og bikinier, der bringer solskinnet ind i garderoben. Uanset om man foretrækker klassiske snit eller de lidt mere eksperimenterende, så er der altså noget for enhver smag.

Badedragterne fra Hunkemöller har de fineste små detaljer, der lige giver dem et ekstra touch og får dem til at skille sig lidt ud fra mængden. Personligt synes jeg f.eks at den mørkeblå version med se små bølger langs kanten, er noget af de fineste. Den kunne jeg i hvert fald sagtens se mig til i. Uanset om det så var på en varm dag i sommerhuset eller på en eksotisk strand under varme himmelstrøg.

Deres bikinier er virkelig også fine. Og også her findes der en del forskellige snit og versioner. Der er matchende toppe og trusser, men man kan også skabe sit helt eget udtryk ved at kombinere forskellige slags. Uanset om man elsker farverige blomsterprint, maritime striber eller enkle ensfarvede designs, så kan man finde noget.

Tilbehør til strandturen

Ordet “swimwear” dækker jo over mere end blot badetøj. Selv er jeg typen, der er rigtig glad for alle former for tilbehør og accessories og det kan man heldigvis også få, til sin strandtur. Hos Hunkemöller har de heldigvis også et bredt udvalg af netop det. Faktisk også en samling af fine solbriller. Men hvad der, i følge mig, er virkelig fint, er den såkaldte “Pareo“. Man kan vel kalde det en slags nederdel, som ikke kun er super fin, men også super anvendelig når man f.eks lige skal forlade sin lillestol for at gå en tur i standbaren efter kolde forfriskninger.

Håber I kunne finde til inspiration til de mange skønne sommerdage der venter forude og husk solcremen og det gode humør. Så skal det nok blive en vidunderlig tid 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments