Homewear season

Homewear season 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. ARKET 4. ARKET 5. ELLOS 6. H&M 7. ARKET 8. H&M 9. ARKET 10. Uniqlo 11. UGG 12. H&M 13. H&M 14. Uniqlo 15. H&M Home 16. & Other Stories 17. ARKET 18. Uniqlo

Indoor season

Så ramte vi sørme November. Personligt har jeg det sådan med den måned, at jeg virkelig skal grave dybt for at finde noget positivt at sige. Det er mørk, gråt, fugtigt og bare ret kedeligt. MEN når jeg så alligvel dykker helt ned, så finder jeg frem til hyggen. Altså det der med, at det faktisk føles helt okay og som det eneste rigtige at blive hjemme under tæppet, fordybe sig og bare lade tiden gå langsomt.

Når vi når den her tid på året, så er der også kun en slags tøj, jeg har lyst til at hoppe i og det er homewear. Tøj der er blødt, rart, behageligt og hyggeligt. Jeg ved ikke om det var noget der skete under corona, men det er som om, at udvalget for netop det, er blevet meget større og meget bedre. Det kunne jeg i hvert fald konkludere, da jeg hoppede ud på nogle af mine favorit-webshops, for indsamle en håndfuld til den her collage. Her var det begrænsningen, der blev min største udfordring. 18 ting blev der plads til, for mon ikke der sidder et par stykker af jer derude, som har samme comfy november-fetish som mig.

Homewear season 2
Reklamelink: Skjorte fra ARKET
Homewear season 3
Reklamelink: Bukser fra ARKET

Den perfekte pyjamas

Hvis der er noget der står højt på min ønskeliste, så er det en af de smukke pyjamas’ fra TEKLA. Men de er alt andet end budgetvenlige. Heldigvis er ARKET, som altid, klar med et vidunderligt alternativ og den her blå version er både smuk, klassisk og helt sikkert behagelig. Endnu bedre er, at begge dele også kan bruges i et helt almindeligt hverdagsoutfit.

Homewear season 4
Reklamelink: Hjemmesko fra ARKET

Slip in the slippers

Og vi kan jo næsten ikke snakke om homewear uden at snakke om bløde, varme og lækre hjemmesko. Og dem her, ik? Need I say more?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments