18 gode udsalgsfund

18 gode udsalgsfund 1

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. & Other Stories 3. ARKET 4. COS 5. ARKET 6. COS 7. ARKET 8. & Other Stories 9. COS 10. COS 11. Gina Tricot 12. COS 13. ARKET 14. Monki 15. ARKET 16. & Other Stories 17. Monki 18. COS

Det store sommerudsalg er over os og jeg ved ikke med jer, men det er sådan et tidspunkt, hvor jeg skal være særligt opmærksom på ikke bare at lade mig “rive med”. Pt. er det nærmest dagligt, at der dumper en nyhedsmail ind, der frister med det ene gode tilbud, efter det andet.

Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har købt noget, bare fordi det var billigt. MEN med årene er jeg heldigvis blevet bedre til ikke at begå de fejl. Selvfølgelig både fordi der er kommet et langt større fokus på det miljømæssige perspektiv og fordi jeg med alderen også er blevet til at skelne mellem “nice to have” og “need to have”. Eller hvor meget “need to have” der er over shopping, kan naturligvis diskuteres. Men you know what I mean.

Med andre ord, så er udsalgssæsonen et tidspunkt, hvor man lige skal skrue lidt ekstra op for den kritiske sans, når det gælder shopping.

MEN til gengæld, så er det også et tidspunkt, hvor man kan gøre nogle rigtig gode fund. Altså de slags fund, hvor man får noget, der både er klassisk og tidløst og som kan være en del af garderoben i mange år.

Det er præcis med det for øje, at jeg har sammensat denne lille collage med fine styles, fra nogle af mine personlige favorit-webshops. Selv har jeg endnu ikke kastet mig ud i udsalgsshopping, men jeg kunne godt finde på at klikke de hvide sko fra & Other stories (nummer 16) hjem. Særligt fordi, jeg har haft et gode øje til dem længe før de blev sat ned. Og hvis man har det sådan med en udsalgsvarer, kan det også være en god indikator for, at det ikke ender som et fejlkøb.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments