13 Fine forårsjakker

13 Fine forårsjakker 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. H&M 3. COS 4. COS 5. ARKET 6. H&M 7. Monki 8. ARKET 9. Uniqulo 10. Uniqlo 11. Monki 12. Monki 13. ARKET 14. Monki 15. H&M

Hej venner

Jeg håber, at I nyder foråret derude. Og særlig nu hvor vejrudsigterne ikke ligefrem ser lovende ud for den kommende tid. Foråret er uden tvivl min yndlingsårstid, men hvert år kommer det også bag på mig, hvor drilsk det kan være. Vi har det jo med at forbinde det med milde temperaturer og lyse dage, men virkeligheden er jo desværre, at det også kan minde om efterår 😅

Men det gider vi ikke at snakke om nu, for på et eller andet tidpunkt skal det jo nok komme, sådan ægte. Og jeg ved ikke med jer, men jeg var da liiiige begyndt at tænke på at skulle anskaffe mig en lidt lettere jakke. Mon ikke et par stykker af jer har leget med de samme tanker?

I så fald, har jeg lige tilladt mig at samle 13 fine og flotte af slagsen fra nogle af mine personlige favorit webshops. For ærligt, så kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, når man kaster sig ud på sådan en jagt. Som I måske allerede har set henne på Instagram, så er jeg selv den lykkelige ejer af nummer 1 fra ARKET. Den kan jeg i hvert fald anbefale på det aller varmeste. Særligt til de temperaturer vi har lige nu. For med sit bløde uld, er det ikke helt en forårsjakke og ikke helt en vinterjakker.

13 Fine forårsjakker 2
Reklamelink: Jakke fra H&M

I sidste weekend var vi helt oppe og ramme de 15 grader og der blev jeg måske lige ramt lidt af stemningen. Jeg skyndte mig i hvert fald at klikke den her sag hjem fra H&M. Dagen efter ændrede temperaturen sig drastisk, så den hænger stadig i skabet. Skal vi ikke satse på, at den ikke skal hænge derinde særligt længe?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments