Webshop favourites

Webshop favourites 1

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. & Other Stories 4. Monki 5. Uniqlo 6. ARKET 7. H&M 8. Naturlig Olie 9. H&M 10. Monki 11. COS 12. H&M 13. Planet Nusa 14. Monki 15. Monki 16. COS 17. Monki

Hej alle zusammen

Og hjertens velkommen til en god klassisk omgang webshop-favoritter. Serveret på sådan en helt almindelig grå og småkedelig i Februar. Men det ændrer ikke på, at vi nærmer os foråret med hastige skridt og jeg ved ikke med jer, men jeg er mere end klar til lysere dage, mere varme og færre lag. Det vist også med det udgangspunkt, jeg har samlet sammen til dagens udvalg.

17 fine spæde forårsting. I lidt lysere og mere friske farver end dem, de fleste af os nok har været iført de seneste mange måneder. Til de af jer, som evt. skulle være begyndt jagten på en forårsjakke, så er der også et par gode bud. Kan vi f.eks tale lidt om hvor pæn den klassiske trench coat fra ARKET (nummer 1) er? Personligt et jeg også ret vild med den puffede og tynde version fra COS (nummer 11) som godt kunne være sådan en, der blev en ægte hverdagsfavorit, når temperaturerne bliver lidt mere milde.

I øvrigt vil jeg også lige give et kæmpe shout out og en stor anbefaling til ansigtsolien fra Naturlig Olie (nummer 8). Den har været en del af min rutine de seneste par uger og det er sådan et produkt, som jeg er blevet blæst helt bagud over. Den har simpelthen den lækreste konsistens og så holder den huden fuld af glød og glow hele dagen og giver den der perfekte fugtighed, samtidig med, at den gør huden silkeblød!

Webshop favourites 2

Cup on top

Til sidst får I også lige et tip til en af de fineste kopper, jeg længe har set. Den er fra Monki og har en pæn pris på 70 kr. Jeg er måske også kommet til lige at klikke den hjem, for jeg kunne simpelthen ikke modstå fristelsen. Er sikker på, at den kommer til at pynte rigtig fint på min køkkenhylde.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments